26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρομάζει… και με Σάφτενααρ ο Ιωνικός

Παίκτης του Ιωνικού Νικαίας πρέπει να θεωρείται ο Ρόλαντ Σάφτενααρ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν και τον Ολλανδό να αποτελεί τον κοινοτικό του, σε μία πολύ δυνατή κίνηση για τη ρακέτα.

Οι τρομερές μεταγραφικές κινήσεις του Ιωνικού έχουν ως «κερασάκι στην τούρτα» τον Ρόλαντ Σάφτενααρ. Ο Ολλανδός σέντερ, που έχει γίνει βέβαια... μόνιμος κάτοικος Ελλάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έκλεισε στην ομάδα της Νίκαιας, που βρήκε στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση του κοινοτικού, μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Στιβ Μπαρτ και την αρχική απόσταση με τον ίδιο.

Σημείο επαφής, πάντως, βρέθηκε ξανά για τις δύο πλευρές, με το Basketa.gr να σας ενημερώνει για την εξέλιξη αυτή και τον Σάφτενααρ τελικά να γίνεται κάτοικος Πλάτωνα, ύστερα από τρία χρόνια στο Ρέθυμνο κι άλλον έναν στη Λάρισα, φορώντας την φανέλα του Φάρου. Η φροντ λάιν του Μάριου Γούναρη, κάπως έτσι, γίνεται επίσης πανίσχυρη και ο Ιωνικός γίνεται... τρομακτικός εν όψει της επόμενης Α2, όπου η επιστροφή στην Basket League μοιάζει πια να γίνεται αυτοσκοπός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ