19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τριπλή ανανέωση στην ΑΕΚ Περιστερίου

Ακόμα τρεις παίκτριες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ΑΕΚ Περιστερίου και θα την ενισχύσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 Γυναικών.

Ο λόγος για την Αναστασία Τζίβα, τη Μαγδαληνή Μαλαπάνη και την Κωνσταντίνα Βελιώτη, οι οποίες θα συνεχίσουν να φορούν και τη σεζόν 2020-2021 την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ η Μαριλένα Κυριμάκη προωθήθηκε στη γυναικεία ομάδα, από το τμήμα των Νεανίδων.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος: TZIBA ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΑΛΑΠΑΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΒΕΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ενώ προωθήθηκε από το τμήμα των Νεάνιδων του συλλόγου μας η αθλήτρια: ΚΥΡΙΜΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ.

Πρόκειται για τέσσερις αθλήτριες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και ανήκουν στην χρυσή φουρνιά των Κορασίδων - Νεάνιδων (γεννημένες το 2000-2001). Η 20χρονη forward ΤΖΙΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, η 20χρονη guard ΜΑΛΑΠΑΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, η 20χρονη guard ΒΕΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και η 19χρονη center ΚΥΡΙΜΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ παίζουν μαζί από μικρά παιδιά και έχουν ενταχθεί στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου, δείχνοντας ότι η δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα υποδομής έφερε καρπούς και τέσσερα γηγενή κορίτσια στελεχώνουν την γυναικεία ομάδα στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ευχόμαστε υγεία και συνέχεια στις επιτυχίες και των τεσσάρων αθλητριών με την ομάδα μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ