25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τρελαίνονται εν όψει… Α1 στα Ιωάννινα (vid+pics)

Το όνειρό τους ζουν στα Ιωάννινα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε και της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου στο ΝΚΓ και βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στην Α1 Γυναικών.

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών το ηπειρώτικο συγκρότημα ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης με την Α.Ε. Πυλαίας, κόντρα στην οποία υπερέχει στην ισοβαθμία. Στον τελευταίο αγώνα τους οι παίκτριες του Γιώργου Σιαμέτη θα τεθούν αντιμέτωπες με τον Πιερικό Αρχέλαο, στην Κατερίνη, και με νέα νίκη θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, μέσω των μπαράζ.

Το τέλος του κυριακάτικου (14/04) ματς στα Ιωάννινα βρήκε τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο να γίνονται «ένα» και να πανηγυρίζουν όλοι μαζί τη νέα επιτυχία τους. «Οι μεγάλες στιγμές γράφονται και από αυτόν τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, για να στηρίξει την προσπάθειά μας με μοναδικό τρόπο και να γίνει κοινωνός μιας ιστορικής Κυριακής. Σας ευχαριστούμε!», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «τελικός» με τον Πιερικό Αρχέλαο θα γίνει την επόμενη Κυριακή (21/04, 13.00) στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι πανηγυρισμοί, μαζί με τους φιλάθλους, μετά το τέλος της αναμέτρησης...«Α1 εγώ θέλω να σε δω και να τρελαθώ!», φώναζαν παίκτριες και κόσμος:

https://www.facebook.com/PASGIANNINAWBC/videos/2150155971758303/?__xts__%5B0%5D=68.ARDpMLEAm395wiz_qCK9ZUK0vZhkQpiy_0TNjl7n0ti-1gOnAff5otxUMl6OMEDuaa9KEgm6OmMODL-F3bVmAFX9n9QR8-u8auhQzl7XLOPwX2sIaQckwTOgdU-BSriorNc7owgdmy-ZcWRcEKLr3SybJgEHPvtNCF01-t0_UGmfFQ2nahk6cLencoK64_HvRxLoWp71JXcKyHo5pYU7YmZHnS9QVRJGlIAVuXnR_CEiz73dZONg2LW-Dsjh1dXxvqcVZx3axchsPT6HBBGlhubaQPHrUWgA4txz2MnCPsKz0O16Rq29r1c6mPxyZsEokD5lnRokogkdrDXN-PsiRMsuxA8cikR9lfcIhg&__tn__=-R

Το κατάμεστο κλειστό των Ιωαννίνων:

Στο ΝΚΓ Ιωαννίνων βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα και οι Θωμάς Μπέγκας και Αλέξανδρος Καχριμάνης, με τους διοικούντες τον ΠΑΣ να τους ευχαριστούν θερμά: «O πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Γιώργος Μάστακας, ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχό μας κ. Θωμά Μπέγκα και τον Περιφερειάρχη μας κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, οι οποίοι χωρίς ειδική πρόσκληση μάς τίμησαν με την παρουσία τους, δείχνοντας την αγάπη τους για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και για τον ΠΑΣ Γιάννινα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ