21.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρίτη και… φαρμακερή (pics)

Ο Παναθηναϊκός πέταξε με τελικό προορισμό τη Βιτόρια σε ένα ταξίδι από τα δυσκολότερα που κάνουν κάθε χρόνο οι ομάδες της Ευρωλίγκας, για την αυριανή (2/11) αναμέτρηση με την Μπασκόνια. Οι «πράσινοι» κάνουν την τρίτη τους εξόρμηση μακριά από το ΟΑΚΑ και ελπίζουν αυτή η τρίτη φορά να είναι και… τυχερή μετά τις βαριές ήττες σε Βαρκελώνη και Μόσχα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, απαντώντας με τη λογική: «Είμαστε ακόμη στην αρχή της χρονιάς και ας πούμε είναι φυσιολογικό. Αλλά αυτό το 0-2 που έχουμε εκτός έδρας μπορεί να αποτελέσει τελικά και έξτρα κίνητρο. Πάντα θέλουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά από την άλλη το να χάσεις αυτή την εποχή εκτός από την Μπαρτσελόνα ή την ΤΣΣΚΑ είναι κάπως φυσικό. Αλλά το έξτρα κίνητρο είναι εκεί για εμάς».

Ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει στον πάγκο της Μπασκόνια έναν συμπατριώτη του, τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα, τον Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος αντικατέστησε τον Πάμπλο Πριχιόνι: «Η Μπασκόνια θα έχει καινούριο προπονητή, έναν εξαιρετικό προπονητή, όπως είναι ο Μαρτίνεθ, ο οποίος κατέκτησε και το τελευταίο πρωτάθλημα στην Ισπανία με την Βαλένθια. Θα είναι δύσκολο να παίξουμε εκεί, ξέρω πως θα αντιμετωπίσω έναν καλό προπονητή, ο οποίος σίγουρα θα κάνει καταπληκτική δουλειά».

Ο Πασκουάλ ρωτήθηκε και για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, το οποίο δεν το λες και.. βατό τώρα στην αρχή: «Είναι απίστευτο πραγματικά! Στα πρώτα 17 παιχνίδια που θα δώσουμε τα πρώτα 11 αν δεν κάνω λάθος είναι εκτός έδρας. Είναι μια δύσκολη αρχή για εμάς. Κάθε μέρα όμως μπορείς να έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι εξαιρετικό. Μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, έχουμε τώρα την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ