24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρίποντη, ψύχραιμη και νικήτρια Χίμκι (vid)

Χορταστικό ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν για την Ευρωλίγκα, με την Χίμκι να νικάει την Μακάμπι με 89-83 δίκαια με βάση την εικόνα του αγώνα για 35 λεπτά, αλλά και με άγχος στο τέλος όταν η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε την αντεπίθεσή της.

Οι Ρώσοι που ήταν εντυπωσιακά εύστοχοι στα τρίποντα για  30 λεπτά, έφτασαν στην πρώτη φάση της τελευταία περιόδου στο +17, 78-61 και έδειχναν ότι πήγαιναν σε μια εύκολη νίκη. Οι Ισραηλινοί όμως βελτίωσαν εντυπωσιακά την άμυνά τους, πλησίασαν μέχρι και στο 84-80, αλλά δεν ολοκλήρωσαν μια μεγάλη ανατροπή, αφού οι γηπεδούχοι είχαν πιο σωστές επιλογές στο τέλος και κράτησαν την νίκη.

Τίμα και Γκιλ ήταν οι καθοδηγητές των νικητών, ενώ η Μακάμπι είχε ασταμάτητο τον Μπλακ, αλλά χωρίς συμπαραστάτες.

 ΜΟΙΡΑΙΟΣ: Ο Γιοβέλ Ζοσμάν είχε την ευκαιρία του και την έψασε δις στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του αγώνα. Το παλικαρίσιο καλάθι του για το 84-80 έφερε και μια βολή στην οποία αστόχησε, η μπάλα ξανάφτασε στα χέρια του για μια καθοριστική επίθεση, αλλά μπερδεύτηκε, έκανε λάθος πάσα και όλα τελείωσαν.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Χίμκι σούταρε 35 τρίποντα έναντι 32 δίποντων και το έκανε φυσιολογικά, αφού το τελικό 14/35 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της ευστοχία, που για 30 λεπτά ήταν εντυπωσιακή. Η Μακάμπι αντίθετα, είχε έξω από την γραμμή το απογοητευτικό 4/22.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ