29.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

«Τρένο» η Φενέρ με Σλούκα και Γκούντουριτς

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε και στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 74-70 κι απέδειξε ξανά ότι φέτος είναι πολύ δυνατή.

Οι περσινοί φιναλίστ της Ευρωλίγκας έχουν πλέον ρεκόρ 8-1, ενώ η «ομάδα του λαού» έμεινε στο 1-8.

Οι γηπεδούχοι με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην άκρη του πάγκου τους εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένοι. Μάλιστα έπαιξαν σκληρή άμυνα, κάτι που δεν συνήθιζαν έως τώρα, αλλά δεν μπόρεσαν να «κλέψουν» τη νίκη.

Ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι σε όλη του διάρκεια, όμως στο φινάλε η ποιότητα «μίλησε» και η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να προσθέσει μία ακόμα νίκη με 74-70. Αυτή ήταν η πρώτη της επιτυχία στην έδρα της Μακάμπι σε αγώνα κανονικής περιόδου.

ΟΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ»: Ο Κώστας Σλούκας για μία ακόμα φορά ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Έλληνας γκαρντ απέδειξε ότι είναι πολύ σταθερός και τελείωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, ενώ ο Μάρκο Γκούντουριτς ήταν ο άνθρωπος «κλειδί», καθώς πέτυχε και τους 13 πόντους στην τελευταία περίοδο. Για τους ηττημένους, ο Κολαϊάρο ήταν ο καλύτερος με 15 πόντους, ενώ τόσους πρόσθεσε και ο Ουίλμπεκιν, έχοντας όμως άσχημα στατιστικά.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν τραγικό, καθώς οι δύο αντίπαλοι είχαν κάκιστη αναλογία ασίστ και λαθών. Η αναμέτρηση πήγε στη δύναμη, ενώ ήταν σημαντική η διαφορά στον τομέα των βολών, εκεί όπου η Φενέρμπαχτσε ήταν πιο εύστοχη με 14/15, την ώρα που οι Ισραηλινοί «πέταξαν» εύκολους πόντους στα «σκουπίδια», έχοντας 7/12.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ