16.1 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

“Τρένο” η Ρεάλ

Η Ρεάλ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στην Ευρωλίγκα περνώντας μέσα και από τη Λιόν με σχετικά άνετη νίκη επί της Βιλερμπάν με 87-77. Ήταν η 12η συνεχόμενη νίκη της "βασίλισσας", που έκλεισε τον πρώτο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου μαζί με την Εφές.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, όπου η Βιλερμπάν είχε τις απαντήσεις στα προβλήματα που της έβαζε η Ρεάλ (21-23), στη δεύτερη περίοδο η "βασίλισσα" πάτησε... γκάζι και πήρε μια διαφορά, που αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετή για να της δώσει τον έλεγχο του αγώνα ως το τέλος. Με μεγάλη ευστοχία έξω από τη γραμμή του τριπόντου (8/17 στο πρώτο μέρος) και με τους Μίκι, Τόμπκινς να κάνουν σπουδαία δουλειά μέσα στις ρακέτες, η Ρεάλ άρχισε σταδιακά να ξεφεύγει και στο τέλος του πρώτου μέρους είχε οικοδομήσει μια διαφορά 15 πόντων (52-37).

Από εκεί και μετά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τη "βασίλισσα", που έχοντας μεγαλύτερο βάθος και περισσότερες λύσεις, προηγήθηκε με 69-49, ενώ όταν στο τέλος της τρίτης περιόδου η Βιλερμπάν μείωσε κάπως (72-59), είχε και πάλι τις απαντήσεις και δεν κινδύνεψε. Με τον Μίκι να κάνει πολύ καλό παιχνίδι κάτω από τα καλάθια, προηγήθηκε και πάλι με 77-61 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου και ελέγχοντας το παιχνίδι έφτασε με άνεση στη νίκη.

Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ: Ο Τζόρνταν Μίκι με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ έκανε σπουδαία δουλειά κάτω από τα δύο καλάθια και έδωσε λύσεις τις στιγμές που η Βιλερμπάν προσπαθούσε να φανεί απειλητική.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα έκανε τη διαφορά, καθώς η Ρεάλ σούταρε με 59% και η Βιλερμπάν μόλις με 34%.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ