21.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το 2021 το Hall of Fame

Η πανδημία του κορονοϊού επηρεάζει και το Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, καθώς η τελετή εισόδου για την κλάση του 2020 δεν θα γίνει τελικά φέτος, αλλά του χρόνου.

Η είσοδος των φιναλίστ στο HOF ήταν να λάβει χώρα στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης το Σεπτέμβριο, ωστόσο πήρε αναβολή εξαιτίας της εξάπλωσης του COVID-19 και των προβλημάτων που δημιούργησε παγκοσμίως. Ο πρόεδρος Τζέρι Κολάντζελο εξήγησε πως η αλλαγή ημερομηνίας ήταν επιβεβλημένη από τη στιγμή που οι ΗΠΑ δεν έχουν βγει ακόμα από την υγειονομική κρίση, μετρώντας τα περισσότερα θύματα παγκοσμίως. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ήδη ξεπεράσει το 1,745 εκατ., ενώ στους 102.000 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι θάνατοι.

«Θα το ακυρώσουμε. Θα γίνει στο πρώτο τέταρτο της επόμενης χρονιάς. Θα συναντηθούμε σε δύο εβδομάδες για να συζητήσουμε τις επιλογές που έχουμε για το πώς, το πότε και το πού», ανέφερε σχετικά ο 80χρονος αξιωματούχος, με το ESPN να αναφέρει πως θα γίνει την άνοιξη του 2021 αντί για φέτος το Σεπτέμβριο. Ως εναλλακτικές ημερομηνίες ήταν αρχικά τα τριήμερα 28-30 Αυγούστου του 2020 και 10-12 Οκτωβρίου του 2020, αλλά η πανδημία ακύρωσε τα πλάνα της επιτροπής του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Θυμίζουμε πως τα μέλη της κλάσης του 2020 είναι οι αείμνηστοι Κόμπι Μπράιαντ, Πάτρικ Μπάουμαν και Έντι Σάτον, οι παλαίμαχοι NBAers Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνέτ, η παίκτρια του WNBA Ταμίκα Κάτσινγκς, ο προπονητής Ρούντι Τομιάνοβιτς και οι προπονήτριες Κιμ Μάλκι και Μπάρμπαρα Στίβενς. Η επιτροπή αποφάσισε να μην μπουν φέτος στο μουσείο εκπρόσωποι από τις υπόλοιπες κατηγορίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ