25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Χάποελ Χολόν-ΠΑΟΚ στο… μικροσκόπιο (pics)

Ελληνοϊσραηλινή μάχη θα έχουμε την Τρίτη (23/10,19.45) για δεύτερη φορά στο φετινό Basketball Champions League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τη Χάποελ Χολόν στην «Toto Arena» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο ΟΑΚΑ, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δείξουν καλύτερη εικόνα κόντρα στους Ισραηλινούς, ώστε να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά στην ιστορία του BCL που ομάδες από την Ελλάδα και το Ισραήλ θα συναντηθούν, καθώς είχαν προηγηθεί και οι μονομαχίες του Άρη με την Ιρόνι Ναχαρίγια, τη σεζόν 2016-2017, με τους «κιτρίνους» να πανηγυρίζουν τη νίκη τόσο στο Αλεξάνδρειο όσο και στο «Ein Sara Sport Hall».

Παραμονή του ματς, η διοργανώτρια αρχή έδωσε στη δημοσιότητα διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία για τους δύο αντιπάλους, τα οποία μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω…

Χάποελ Χολόν κέρδισε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της τη Φρίμπουργκ Ολιμπίκ κι αν καταφέρει να επικρατήσει και του ΠΑΟΚ τότε θα κάνει το «δύο στα δύο» στην έδρα της, στα πρώτα δύο παιχνίδια, για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Basketball Champions League.
ΠΑΟΚ έχασε στα δύο πρώτα παιχνίδια του, φέτος, αλλά ποτέ στην ιστορία του στη διοργάνωση δεν έχει ξεκινήσει με τρεις διαδοχικές ήττες.

Καλίφ Ουάτ έχει μέχρι στιγμής ευστοχήσει σε δεκατρία τρίποντα, έχει δηλαδή περισσότερα από όσα εφτά ομάδες στο BCL φέτος, στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει: Λε Μαν (6), Μπάνβιτ (7), Φρίμπουργκ Ολιμπίκ (8), Νεπτούνας Κλαϊπέντα (8), Οστάνδη (9), Ναντέρ (12) και Μούρθια (12).
Γιανίκ Μορέιρα είναι ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ στο φετινό Basketball Champions League με διψήφιο αριθμό πόντων και στα δύο ματς που έχει παίξει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ