22.8 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Το τρομερό σερί του Ξανθόπουλου που διακόπηκε

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έχει πολλούς λόγους να χαίρεται επειδή ο τραυματισμός του στο τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ με τον Χολαργό αποδείχθηκε απλώς ένα κάταγμα (τριπλό μάλιστα!) στο ρινικό οστό. Θα μπορούσε να είχε πάθει χειρότερη ζημιά, την οποία ευτυχώς απέφυγε στο... τσακ. Έχει όμως κι ένα λόγο να στεναχωριέται, επειδή απουσίασε από τον αμέσως επόμενο αγώνα της Ένωσης, αυτόν με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για το Κύπελλο. Διότι εξαιτίας αυτής της απουσίας του διέκοψε ένα σερί μοναδικό στα ελληνικά χρονικά.

Η τελευταία φορά που ο Βασίλης Ξανθόπουλος έλειψε από επίσημο αγώνα της ομάδας του ήταν στις 11 Μαΐου 2016. Πριν από 2,5 χρόνια δηλαδή. Έπαιζε τότε στον Άρη και απουσίασε από τον τέταρτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, τον οποίον ο Άρης είχε κερδίσει με 56-50 στέλνοντας τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Έκτοτε δεν είχε χάσει ούτε έναν αγώνα.

Έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια του Άρη τη σεζόν 2016-17 σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και BCL και σε όλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2017-18 και στις τρεις διοργανώσεις. Μετρούσε 111 συνεχόμενες εμφανίσεις σε επίσημα παιχνίδια, ωστόσο αυτό το τρομερό σερί διακόπηκε την Τετάρτη στο Αιγάλεω.

Ο Ξανθόπουλος θα χάσει σίγουρα δύο ακόμα επίσημα παιχνίδια. Δεν θα παίξει με την ΑΕΚ ούτε κόντρα στο Περιστέρι το Σάββατο για το πρωτάθλημα ούτε κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το BCL την Τετάρτη. Θα προσπαθήσει να επιστρέψει στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, ώστε να αρχίσει το νέο σερί του. Άλλωστε πρόκειται για έναν πραγματικό Iron Man του ελληνικού μπάσκετ. Γνωστό αυτό...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ