24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το παράπονο του Αταμάν από την Euroleague (vid)

Η Αναντόλου Εφές έδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι προβληματική εικόνα και γνώρισε την ήττα από την καλπάζουσα Ζαλγκίρις Κάουνας, μέσα στη Λιθουανία, παρουσία 5.011 οπαδών. 

Ο Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά το ματς, στάθηκε σε αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα και κατηγόρησε την Euroleague για άνιση μεταχείρηση των ομάδων. 

Aναλυτικά, ανέφερε: «Καταθέτω παράπονο προς την Euroleague, δεν έχουμε μια ίση κατάσταση. Συγχαρητήρια, ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα, αλλά αν παίζουμε στην ίδια διοργάνωση, θα πρέπει να παίζουμε και κάτω από τις ίδιες συνθήκες». 

Η διοργανώτρια αρχή έχει επιτρέψει σε κάθε ομάδα να ακολουθήσει τις οδηγίες που ισχύουν σε κάθε χώρα, αναφορικά με την παρουσία ή την απουσία κόσμου από τα γήπεδα. 

Ο Αταμάν δεν είναι ο μόνος που έχει εκφράσει δυσφορία για αυτή την τακτική. Ο Πάμπλο Λάσο είχε αναφερθεί επίσης σε αυτό το ζήτημα πριν από την πρεμιέρα της διοργάνωσης. 

Ωστόσο, το timing που διάλεξε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας για να θίξει το εν λόγω ζήτημα δεν ήταν και το πλέον ιδανικό, κάνοντας τα λόγια του να ακούγονται σαν δικαιολογία για την πικρή ήττα.  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ