26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Το πανόραμα της 26ης αγωνιστικής της Basket League

Ο Κόροιβος πανηγύρισε, ο Απόλλωνας έσκυψε το κεφάλι και άρχισε ήδη την επιχείρηση ανασύνταξης και η λήξη της κανονικής περιόδου της Basket League έλυσε... κάθε απορία. Μπορεί το θέμα του υποβιβασμού να ήταν το φλέγον, όμως, υπήρχαν κι άλλα ανοιχτά μέτωπα.

Η ομάδα της Αμαλιάδας πήρε μεγάλη νίκη από τον Προμηθέα σε ένα πραγματικό θρίλερ, με τους Πατρινούς να κάνουν σερί 7-0 από το 38' μέχρι το 39' και να φέρνουν το ματς στα ίσια, έτσι σώθηκαν οι γηπεδούχοι και έμειαν εκτός πλέι οφ οι φιλοξενούμενοι.

Η έτερη ομάδα της Πάτρας, ο Απόλλωνας έμεινε... εκτός κατηγορίας. Μπορεί να νικήσε το Λαύριο, το οποίο πανηγύρισε την είσοδό του στα πλέι οφ, αλλά πλέον ήταν αργά για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου που εξαρτώταν άμεσα από το αποτέλεσμα της Αμαλιάδας.

Ο Αρης αποδεικνύεται εφτάψυχος. Παρά την παρατεταμένη λειψανρία του, έριξε στο καναβάτσο την ΑΕΚ και έτσι στο φινάλε πήρε την τέταρτη θέση της κατάταξης από τον ΠΑΟΚ που διασύρθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Εξίσου ευρεία, αλλά φυσικά με πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο, ήταν η νίκη του Ολυμπιακού επί της Κύμης.

Το Ρέθυμνο πήρε την άκρως τιμητική έκτη θέση με το "διπλό" του στη Λευκάδα και ο Κολοσσός έκλεισε την πολύ πετυχημένη κανοική περίοδο με άνετη νίκη επί των Τρικάλων κι ετοιμάζεται για τα πλέι οφ εκκινώντας από την 7η θέση.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Απόλλων Π. - Λαύριο 72-61

Αρης - ΑΕΚ 81-77

Ολυμπιακός - Κύμη 93-45

Κολοσσός - Τρίκαλα 73-53

Δόξα Λ. - Ρέθυμνο 67-80

Κόροιβος - Προμηθέας 66-62

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 102-58

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΔΩ 

 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΟΚ - Λαύριο (Στις 2 νίκες) - Νικητής με Αρη στις 2 νίκες - Νικητής με Ολυμπιακό (Στις 3 νίκες)


Ρέθυμνο - Κολοσσός(Στις 2 νίκες) - Νικητής με ΑΕΚ στις 2 νίκες) - Νικητής με Παναθηναϊκός (Στις 3 νίκες)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ