22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το παλεύουν Θανάσης και Λοτζέσκι

Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ματ Λοτζέσκι ελπίζουν να βρίσκονται στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για την Χίμκι, με τη συμμετοχή τους να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός έχει αύριο (22/2) μία δύσκολη αποστολή στη Μόσχα, με την Χίμκι να τον περιμένει και τους «πράσινους» να διεκδικούν ένα «διπλό» που μπορεί να τους φέρει σε θέση ισχύος για την πρώτη τετράδα της Ευρωλίγκα. Τα προβλήματα για τον Τσάβι Πασκουάλ δε λείπουν, με τον Κένι Γκάμπριελ να είναι ούτως ή άλλως νοκ άουτ, αλλά τον Καταλανό τεχνικό να ελπίζει πως θα παρουσιαστεί ενισχυμένη η ομάδα του.

Κι αυτό, γιατί οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ματ Λοτζέσκι αφήνουν μία «χαραμάδα» αισιοδοξίας, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο διεθνής φόργουορντ, αρχικά, υποφέρει από θλάση στη γάμπα, την ώρα που ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στο πέλμα. Τις τελευταίες ώρες, όμως, η κατάστασή τους βελτιώνεται και ο Πασκουάλ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν τελικά θα τους συμπεριλάβει στην ενδεκάδα, για να τους χρησιμοποιήσει.

Αυτό είναι κάτι που ελπίζει ο προπονητής του «τριφυλλιού», καθώς θα ήθελε να έχει τις λιγότερες δυνατές απουσίες, τη στιγμή που αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους οι Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ