24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Το οικογενειακό δείπνο του Μακεδονικού (pic)

Στιγμές χαλάρωσης μακριά από το παρκέ πέρασαν στο Μακεδονικό, δειπνώντας όλοι μαζί σε ψητοπωλείο της Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Μύθου, οι παίκτες του και ο Γιώργος Παυλάκος εκ μέρους της διοίκησης συνέφαγαν σε οικογενειακό κλίμα στο «MASIMA» και αποφορτίστηκαν πριν από το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα τους με τη ΧΑΝΘ που θα λάβει χώρα την Κυριακή (10/12, 19.00) στο «Μίμης Τσικίνας», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση: «Λίγες μέρες πριν από το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα της ΧΑΝΘ, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μακεδονικού φιλοξενήθηκε σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό περιβάλλον του καταστήματος «MASIMA» επί της Μακρυγιάννη στην Ηλιούπολη. Μέσα σε εξαιρετικά οικογενειακό κλίμα και με την παρουσία του γενικού διευθυντή Γιώργου Παυλάκου, παίχτες και τεχνική ηγεσία δείπνησαν απολαμβάνοντας τα εξαιρετικά πιάτα και ποικιλίες του ψητοπωλείου. Οι υπεύθυνοι του τμήματος μπάσκετ του Μακεδονικού ευχαριστούν θερμά το εστιατόριο «MASIMA» για την πολύ καλή εξυπηρέτηση και φιλοξενία που τους παρέθεσε καθώς και την άψογη συνεργασία ως χορηγός στα τμήματα υποδομής μπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ