15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Λαύριο άρχισε… προετοιμασία

Το Λαύριο ήταν μια ομάδα που αποτέλεσε... case study στην μεγάλη περιπέτεια του κορονοϊού, αφού ήταν από τις πρώτες που έπληξε, ήταν από τις πιο μαζικές και κάπως έτσι θα φτάσει μέσα Νοεμβρίου για μπει για πρώτη φορά στο γήπεδο για επίσημο αγώνα.

Χθες, Δευτέρα η ημέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για τον Χρήστο Σερέλη και τους παίκτες του, αφού μπήκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί στο γήπεδο. Σταδιακά ο κορονοϊός είχε προσβάλλει 13 άτομα της ομάδας, 11 παίκτες και δύο από το επιτελείο και ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι υπήρχε αναγκαστικό... lock down για να χρησιμοποιήσουμε και τους όρους της μόδας.

Ιού επιτέποντος, το Λαύριο θα μπει από το Σάββατο σε έναν μαραθώνιο γεμάτο αναπόφευκτα ερωτηματικά. Ουσιαστικά χθες άρχισε η προετοιμασία, μέχρι και καρδιολογικές εξετάσεις έγιναν όπως όταν μαζεύονται οι ομάδες το καλοκαίρι για να αρχίσουν προπονήσεις, αφού τόσον καιρό εκτός δράσης μπορεί κάποιος να πει ότι πήγε στράφι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Ο Σερέλης ελπίζει να μπορέσει σύντομα να ξαναβρεί τον καλό ρυθμό που είχε... προ κορονοϊού και να τον δείξει αφού το πρόγραμμα είναι βαρύ και με ματς από αυτά που έχουν «σημαδευτεί» και στους υπολογισμούς πρέπει να φέρουν κάποιες νίκες. Η αρχή γίνεται από τη Ρόδο, υπάρχει εκτός ένα εξ αναβολής με τον ΠΑΟΚ και μετά μέσα ο Ιωνικός και πάλι μέσα αναβληθέν με τον Αρη, πιθανότατα στο διάστημα της διακοπής για τις Εθνικές αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει παίκτη με τέτοια υποχρέωση.

 Στα αξιοσημείωτα της ιστορίας πάντως, αφού ως τέτοια αντιμετωπίζονται κάποια θέματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, είναι και το ότι η διοίκηση αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ροή εσόδων από τα προβλεπόμενα από τηλεόραση, κεντρικό χορηγό και άλλα τέτοια, έχει δώσει κανονικά τους δύο πρώτους μισθούς, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ