30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… κοινό σημείο Τενερίφης και Προμηθέα (vid+pics)

Η «Santiago Martin Arena» γέμισε και στο ντέρμπι με την Γκραν Κανάρια, με τον Τσους Βιδορέτα και τους παίκτες του να περιμένουν ανάλογη στήριξη και στο ματς με τον Προμηθέα Πατρών.

Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στους γείτονες από το Λας Πάλμας (86-90), στο ντέρμπι των Καναρίων Νήσων, το κλειστό όμως ήταν κατάμεστο από φιλάθλους και των δύο ομάδων. Μάλιστα, αυτό ήταν το πέμπτο διαδοχικό sold out, με τον κόσμο να στηρίζει δυναμικά την Τενερίφη τώρα που η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία.

 

Το προωθητικό βίντεο της Τενερίφης, εν όψει Προμηθέα…

https://www.youtube.com/watch?v=nffEZv7UqD4

Υπήρχε το Σαββατοκύριακο (09-10/03) κι ένα κοινό χαρακτηριστικό για τις δύο αντιπάλους, που θα τεθούν αντιμέτωποι στο Σαν Κριστομπάλ την Τετάρτη (13/03, 21.30), στο δεύτερο αγώνα για τη φάση των «16» του Basketball Champions League, με τους παίκτες του Μάκη Γιατρά να καλούνται να προφυλάξουν το +12 (69-57) με το οποίο κέρδισαν στο πρώτο ματς, επί αχαϊκού εδάφους. Όπως στο «Δημήτρης Τόφαλος», όπου ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε του Ρεθύμνου για τη 18η αγωνιστική της Basket League, έτσι και στη «Santiago Martin Arena» η ατμόσφαιρα ήταν αποκριάτικη, με τους φιλάθλους να κινούνται στο ρυθμό του καρναβαλιού…

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ