21.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Το κοινό πρόβλημα των Ελλήνων ομογενών και του Γιάννη (vid)

Ο Τας Μελάς αφηγήθηκε, σε απολαυστικό βίντεο που προβλήθηκε στο NBA TV, τα πέντε στοιχεία που τον ενώνουν με το σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ελληνοκαναδός δημοσιογράφος, ο οποίος είχε προσκαλέσει τον «Greek Freak» στην αρχή της καριέρας του στην εκπομπή «The Starters», έκανε ένα ιδιαίτερο θέμα για εκείνον και τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών». Με τίτλο «Πέντε πράγματα για την Ελλάδα που με δένουν με τον Γιάννη» και διαφήμισε τη χώρα μας και είπε τον… πόνο του για όλα εκείνα που βρίσκει με δυσκολία στις ΗΠΑ.

Ποια είναι αυτά; Η σωστή χωριάτικη σαλάτα (όπως διευκρίνισε, χωρίς μαρούλι), το γευστικό τζατζίκι, η καλή ελληνική μουσική («λίγο μπουζούκι, λίγο συρτάκι, λίγο ζεϊμπέκικο. Σαγανάκι, σαγανάκι θα χτυπούν τα παλαμάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά), το καλό ούζο και οι αληθινοί Έλληνες. Όπως, άλλωστε, εξήγησε: «Ξέρετε τι λένε: oι "πιο" Έλληνες από τους Έλληνες είναι αυτοί που δεν ζουν στην Ελλάδα, επειδή έρχονται στη χώρα μας, τις ΗΠΑ, και είναι περισσότερο υπερήφανοι. Εμφανίζονται στα παιχνίδια του Γιάννη και είναι υπερήφανοι».

Δείτε κι εσείς, παρακάτω, το απολαυστικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «The Starters» του NBA TV.

https://www.facebook.com/tasmelas/videos/204946930403518/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ