27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… κακό προηγούμενο ΠΑΟΚ και Οπάβα (pics)

Στη «Viceucelova Hala», κόντρα στην Οπάβα, δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από μέτριο ξεκίνημα φέτος στο BCL, με τους Τσέχους να μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες και τους Θεσσαλονικείς να κερδίζουν για πρώτη φορά μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκονται ήδη στην Οπάβα και δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του «διπλού» στο παιχνίδια της Τρίτης (06/11, 19.30), προκειμένου να παραμείνουν σε… τροχιά πρόκρισης στους «16», αλλά και να... ξορκίσουν την κατάρα των εκτός έδρας ματς. Να «σπάσουν» το φετινό αρνητικό σερί θέλουν οι γηπεδούχοι, που θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους.

Η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία πριν από το ματς, τα οποία μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω…
Οπάβα κέρδισε φέτος στην πρεμιέρα, αλλά εν συνεχεία γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα με διαφορά τουλάχιστον 16π.
ΠΑΟΚ έχει κερδίσει μόλις τρία από τα τελευταία έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια του στο Basketball Champions League. Στις εφτά από τις συνολικά οκτώ ήττες του, μάλιστα, έχει ηττηθεί με διψήφια διαφορά πόντων.

Ραντίμ Κλέτσκα έχει το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα φέτος, με 75%, ανάμεσα σε όλους τους παίκτες του BCL.
Φιλ Γκος σκόραρε 45π. σε τρία παιχνίδια, τους περισσότερους από κάθε άλλον συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ. Εξ αυτών, οι 23 από τους 45π. επιτεύχθηκαν στο Ισραήλ, στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι που έχει παίξει φέτος με τους «ασπρόμαυρους», κόντρα στη Χάποελ Χολόν.

 

ΠΑΟΚ έχει ευστοχήσει στις λιγότερες προσπάθειες δύο πόντων φέτος (58), είναι όμως και η ομάδα που έχει «κρατήσει» τους αντιπάλους της στα λιγότερα δίποντα στο φετινό BCL (65).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ