17.6 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Το θεριό ο Γιάννης! (vid)

Κάποια στιγμή οι Πέισερς πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν το διπλό στο Μιλγουόκι. Όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε όρεξη για πλάκα. Πήρε φόρα και τους... ισοπέδωσε. Οι Μπακς επέστρεψαν από το -10 στις αρχές της τελευταίας περιόδου και νίκησαν με 106-97, διατηρώντας ακριβώς πριν από τη διακοπή για το All Star Game τη θέση τους στην κορυφή της Ανατολής, με τον Γιάννη να κάνει... όργια.

Σκόραρε 33 πόντους, μάζεψε 19 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ! Αυτό ήταν το πέμπτο φετινό του τριπλ νταμπλ, ενώ ισοφάρισε και ένα ρεκόρ του Σακίλ Ο' Νιλ. Από το 1977 και μετά αυτοί οι δύο είναι οι μοναδικοί παίκτες στο ΝΒΑ που έχουν 13 παιχνίδια μέσα σε μια σεζόν με τουλάχιστον 25 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ!

"Είναι τέρας", μονολογούσε ο κόουτς των Πέισερς, Νέιτ Μακ Μίλαν. "19 ριμπάουντ; Πολλά από αυτά τα ριμπάουντ κατέληξαν σε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό για τους αντιπάλους μας".

Ο ίδιος ο Γιάννης πάντως δεν το έκανε και μεγάλο θέμα. Ήταν γι' αυτόν άλλη μια μέρα στη δουλειά. "Κρατήσαμε τη συνοχή μας. Αλλάξαμε την πεντάδα, παίξαμε πιο δυνατά και κάναμε αλλαγές σε όλα τα μαρκαρίσματα. Αναγκάσαμε την Ιντιάνα να πάει στο ένας εναντίον ενός και ήμαστε καλύτεροι στα ριμπάουντ και στους αιφνιδιασμούς", είπε απλώς.

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον πρόσθεσε 17 πόντους για τους Μπακς, ενώ ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς σκόραρε 20 πόντους για τους Πέισερς, που διέκοψε ένα σερί έξι νικών που έτρεχε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ