26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Το «ευχαριστώ» της Νίκης Λευκάδας (pics)

Την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας γιόρτασαν για ακόμα μία χρονιά φέτος στη Νίκη Λευκάδας, διοργανώνοντας χοροεσπερίδα στο εστιατόριο «Μαργαρίτα».

Οι παίκτριες του Νίκου Δουβίτσα, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα τους με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών (11/03, 13.00), γιόρτασαν μαζί με τον κόσμο τους την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών. Δείτε ΕΔΩ, μέσω του fortsalefkada.gr, φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του στις φίλες και τα μέλη του Σωματείου μας που κατέκλυσαν την ”Μαργαρίτα” και γιόρτασαν μαζί μας την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, δηλώνοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη στήριξή τους στον Σύλλογό μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να δώσουμε στους επαγγελματίες της Λευκάδας και στον Βουλευτή κ. Αθανάσιο Καββαδά για την πολύτιμη συνδρομή τους στα δώρα που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και στο εστιατόριο ”Μαργαρίτα” για τη φιλοξενία. Με εκτίμηση, για το Δ.Σ., η Πρόεδρος Λάζαρη Γεωργία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ