26.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το γεύμα του Σφαιρόπουλου στην ομάδα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε το τραπέζι στην ομάδα, σε παίκτες και συνεργάτες του για το τέλος της χρονιάς, στην τελευταία τους κοινή συγκέντρωση.

Το φιλικό διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον 51χρονο προπονητή είναι δεδομένο και απομένει απλά να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, μετά τη συνάντηση του με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, αν και πιθανότατα αυτή δεν θα γίνει την Τετάρτη καθώς ο Ελληνας τεχνικός θα βρίσκεται για κοινωνική υποχρέωση στη Θεσσαλονίκη.

Οπως σε κάθε τέλος σεζόν πάντως ο κόουτς Σφαιρόπουλος παρέθεσε δείπνο στους παίκτες του και στο τεχνικό επιτελείο του, και παρότι δεν υπήρχε συναισθηματική φόρτιση στην ατμόσφαιρα, ουσιαστικά αυτή ήταν η τελευταία συνάντηση σε "οικογενειακό" δείπνο. 

 Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του στον Ολυμπιακό, οι διοικούντες θέλουν έναν έμπειρο τεχνικό και φυσικά θα ήταν ιδανικός για αυτή την περίπτωση ο Ντέηβιντ Μπλάτ που δεν θα συνεχίσει στη Νταρουσάφακα, για αυτό και τα τουρκικά μέσα "βούιξαν" ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Ερυθρόλευκους που δίνουν ακόμα και 1.000.000 ευρώ.

Το θέμα είναι πρώτον ότι ο Μπλάτ γνωρίζει και θέλει να διεκδικήσει συμβόλαιο σχεδόν διπλάσιο από τη νέα ομάδα που θα πάει, ενώ τη δεδομένη στιγμή η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν είναι βέβαιο ότι θα ανέβει ακόμα και στο εκατομμύριο για προπονητή. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ