21.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Το έχει ξανακάνει ο Πασκουάλ (vid)

Ο Παναθηναϊκός έχασε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνει αντίστοιχη εμπειρία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο προπονητής του, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο 45άχρονος τεχνικός είχε το πλεονέκτημα και με την Μπαρτσελόνα εν έτει 2010, αλλά η «βασίλισσα» το «έσπασε» παίρνοντας τη νίκη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Εν τέλει, οι Καταλανοί ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στο Φάιναλ Φορ του Παρισιού, πετυχαίνοντας δύο εκτός έδρας νίκες στην ισπανική πρωτεύουσα (3-1). Μάλιστα, κατέκτησαν και τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό τον Ολυμπιακό.

Τώρα, οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 1-1 και θέλουν τουλάχιστον ένα «διπλό» στο «Wizink Center» για να μην απολέσουν τις ελπίδες πρόκρισής τους στο Βελιγράδι. Δείτε κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, εν όψει των τρίτων και τέταρτων αγώνων των πλέι οφ της Ευρωλίγκας (24-27/04), όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ευρωλίγκα

-Είκοσι φορές έχει βρεθεί ομάδα να προηγείται με 2-0 στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και τις είκοσι εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση, αφού ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Στο 2-0 βρίσκονται στα προημιτελικά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε απέναντι σε Χίμκι και Μπασκόνια, αντίστοιχα.
-Δεκαεφτά παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Χίμκι έχουν υπάρξει, στο παρελθόν, συμπαίκτες.
-Οκτώ ατομικά ρεκόρ πέτυχε ο Μπράντον Ντέιβις μες στον Απρίλιο, στα δύο πρώτα παιχνίδια της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
-Η Μπασκόνια θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε στη «Fernando Buesa Arena» έχοντας την παράδοση υπέρ της, καθώς στους δέκα τελευταίους αγώνες τους επί ισπανικού εδάφους οι Βάσκοι μετρούν οκτώ νίκες και το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης μόλις δύο.

https://www.youtube.com/watch?v=qd1wpZZeLsM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ