20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τούσας: «Η… μπίλια έκατσε υπέρ μας»

Ο ΑΟΚ Βέροιας έφερε το παιχνίδι στα… μέτρα του κι έτσι μπόρεσε να επικρατήσει του συμπολίτη Φίλιππου στο «Δημήτρης Βικέλας», στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής του Θωμάς Τούσας, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, παραδέχθηκε πως κέρδισαν στις λεπτομέρειες: «Όπως είχα πει, κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Έτσι τα δύο προηγούμενα χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Το σημερινό (χθεσινό, 29/10) κερδήθηκε στις λεπτομέρειες. Έτσι είναι η κατηγορία, με όλες τις ομάδες να είναι ανταγωνιστικές. Σήμερα ήταν μια γιορτή για το μπάσκετ της πόλης και η… μπίλια έκατσε υπέρ μας. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας κάποιες αλλαγές στο σύστημά μας, οι οποίες βγήκαν και το παιχνίδι ήρθε στα μέτρα μας και πήραμε την πολύτιμη νίκη».

Ο Δημήτρης Γκίμας, από πλευράς γηπεδούχων, επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον προπονητή, στους παίκτες και τους ανθρώπους του ΑΟΚ για τη δίκαιη νίκη. Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε συγκεκριμένα πράγματα για το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς στο τρίτο δεκάλεπτο επικράτησε κάποιος εκνευρισμός με αποτέλεσμα στο τέταρτο δεκάλεπτο να έχουμε πολύ κακή εικόνα στην επίθεση, ενώ παρασυρθήκαμε σε ένα άναρχο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα φάουλ του Κοθρά και σε συνδυασμό με την αστοχία που είχαμε στα ελεύθερα σουτ ήρθε το αποτέλεσμα».

Εν συνεχεία, στάθηκε στο στόχο της ανόδου που δεν αλλάζει για το Φίλιππο Βέροιας και θεωρεί πως στο τέλος θα τον επιτύχουν: «Είχαμε πει από την αρχή της εβδομάδας ότι ο ΑΟΚ είναι καλή ομάδα και διαθέτει έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, θα διορθώσουμε τα λάθη που παρατηρήσαμε σήμερα (χθες, 29/10). Έχουμε ως στόχο την άνοδο και πιστεύω ότι είναι κάτι που θα το καταφέρουμε στο τέλος. Σήμερα η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Πρέπει αυτή η εικόνα να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι είτε παίζει ο Φίλιππος είτε ο ΑΟΚ είτε οποιαδήποτε ομάδας. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ