19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Τουρνουά με… ανοιχτά παράθυρα

Οι ομάδες προχωρούν με τον σχεδιασμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είτε αυτό αφορά το ρόστερ τους, είτε την προετοιμασία τους. Ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί εξαίρεση κι έτσι μετά το τουρνουά στο Ηράκλειο που τείνει να γίνει θεσμός (21-23 Σεπτεμβρίου) και το τουρνουά "Αλεξάντερ Γκομέλσκι" στη Μόσχα (29-30/9), σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο θα πάρει μέρος και στο τουρνουά ¨Costa del Sol¨ με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Ουνικάχα Μάλαγα από τις 13 ως τις 15 Σεπτεμβρίου. Σε μέρες δηλαδή που θα έχει ανοίξει το πρώτο παράθυρο της Β' Φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με δεδομένα τα ονόματα των τριών ομάδων που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά αυτό και το οποίο θα φιλοξενηθεί σε τρεις πόλεις που βρίσκονται στην Ακτή του Ήλιου στο Νότο της Ισπανίας (Μαρβέγια, Μανίλβα, Μπενελμαδένα) πολλές εθνικές ομάδες μπορεί να "χάσουν" σε έμψυχο δυναμικό. Η λίστα είναι μεγάλη, αν δεν δοθεί άδεια από Ουνικάχα Μάλαγα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό για συμμετοχή στις εθνικές ομάδες με βάση τις λίστες των παικτών που έχουν δώσει οι αντίστοιχες ομοσπονδίες: Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερντάνεθ, Σάντι Γιούστα, Φαμπιέν Κοσέρ, Φακούντο Καμπάτσο, Γκουστάβο Αγιόν, Άντονι Ράντολφ, Τζεφ Τέιλορ, Ντίνο Ράντοντσιτς, Γκάμπριελ Ντεκ, Κλέμεν Πρέπελιτς, Χαϊμέ Φερνάντεθ, Άνταμ Βαζίνσκι, Κάρλος Σουάρεθ, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Γκιόργκι Σερμαντίνι, Ντάνι Ντίεθ, Σάσου Σάλιν, Αλμπέρτο Ντίαθ, Γιάνις Τίμα, Άλεξ Τουπάν, Γιώργος Μπόγρης, Σάσα Βεζένκοφ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης... Και ίσως να υπάρχουν και κάποιοι ακόμη στην πορεία, αφού οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Όπως επίσης, ίσως να υπάρχουν και κάποια τουρνουά ακόμη ανάλογα, που δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί ή ανακοινωθεί.

Στις 13 Σεπτεμβρίου η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται τη Σερβία, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου η Εθνική Ισπανίας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουκρανία. Την ίδια μέρα στην Μανίλβα θα αναμετρηθούν Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ