25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τον Κόμπι θυμήθηκε μετά το τρίποντο ο Ντέιβις (vid)

Με την… αύρα του Κόμπι Μπράιαντ ευστόχησε στο τρίποντο που χάρισε τη νίκη στους Λος Άντζελες Λέικερς επί των Ντένβερ Νάγκετς ο Άντονι Ντέιβις.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ με buzzer beater τρίποντο «σκότωσε» τους «σβόλους», κάνοντας το 2-0 για τους «λιμνανθρώπους» στους τελικούς της Δύσης στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ. Αμέσως μετά την εύστοχη προσπάθειά του φώναξε το όνομα του αδικοχαμένου θρύλου των Καλιφορνέζων κι όπως εξήγησε μετά το ματς: «Φώναξα Κόμπι. Είχε πετύχει αμέτρητα τέτοια σουτ για να νικήσει παιχνίδια στα πλέι οφ, τελικούς. Ήταν ξεχωριστό σουτ για εμένα και τους συμπαίκτες μου».

Όπως πρόσθεσε για την τελευταία φάση του αγώνα: «Παίξαμε το σύστημα για το Λεμπρόν Τζέιμς, κοιτούσα το Ραζόν Ρόντο όλη την ώρα. Συζητούσαμε ότι δεν είχα βρεθεί ποτέ σε μια τέτοια στιγμή, με τέτοια πίεση. Ήμουν έτοιμος για αυτό. Θέλω να παίρνω τέτοια σουτ. Είναι μέρος της κληρονομιάς που θέλω, οι μεγάλες φάσεις σε αυτές στιγμές. Έβαλα αυτό το μεγάλο σουτ. Για αυτό με έφεραν εδώ. Φοράμε αυτήν τη φανέλα, που είναι στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, και δεν θέλουμε να χάσουμε ποτέ. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, που δεν σταμάτησε να μάχεται κι έπεσε μόνο στο τελευταίο σουτ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ