24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

«Τινάξαμε» την μπάνκα και προχωράμε

Τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα αποψινά παιχνίδια της Ευρωλίγκας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Η χθεσινή ημέρα στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωλίγκα πετύχαμε το απόλυτο, καθώς επιβεβαιώθηκαν και οι τρεις επιλογές μας. Το ίδιο συνέβη και στο Eurocup. Σπουδαία επίδοση και στο Champions League όπου πέρασαν τρεις από τις τέσσερις προτάσεις, καθώς μας τα χάλασε μόνο η Ναντέρ που έχασε στην Οστάνδη. Συνολικά 9/10 επιλογές επιβεβαιώθηκαν σε μία σπουδαία στοιχηματικά μέρα.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Η «διαβολοβδομάδα» πάντως συνεχίζεται στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται από τη Χίμκι στα περίχωρα της Μόσχας. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να συνέρχονται και διέλυσαν τη Μακάμπι, ενώ οι γηπεδούχοι πήραν σημαντική νίκη στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Θα επιλέξουμε το «διπλό». Στο Κάουνας, η Ζαλγκίρις θα υποδεχτεί τη Βαλένθια και θα ποντάρουμε στη νίκη της, ενώ η τριάδα θα κλείσει με τον άσο, στο παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στη Βαρκελώνη, με την απογοητευτική Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Μπάμπεργκ. Οι Βαυαροί έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν ζημιές. Το «διπλό» δεν είναι απίθανο κι έχει αξία, οπότε θα ρισκάρουμε επιλέγοντάς το.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Χίμκι - Ολυμπιακός    2     1,92

Ζαλγκίρις - Βαλένθια   1    1,44

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας    1   1,36

Μονό

Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ   2   4,00

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ