24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Τζόρτζεβιτς: “Στο “Ακρόπολις” χτίσαμε τη νοοτροπία μας”

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κούνησε με απόγνωση το κεφάλι του όταν πληροφορήθηκε από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Αθηναίου στον αγώνα της Σερβίας με την Ελλάδα για το τουρνουά "Ακρόπολις". "Απίστευτο. Ένας ακόμα τραυματισμός σε αυτό το τουρνουά στην Αθήνα. Τι να πω...", αρκέστηκε να σχολιάσει.

Ήταν ωστόσο πιο αναλυτικός στα συμπεράσματά του για την εμφάνιση της Σερβίας, που σε γενικές γραμμές τον άφησε ικανοποιημένο:

"Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα. Οι παίκτες ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο απ' ό,τι στο πρώτο. Στο πρώτο δεκάλεπτο η κατάσταση ήταν κάπως θολή, δεν ξέραμε πώς ακριβώς να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα. Βρήκαμε λύσεις απέναντι σε μια ομάδα που είναι επιθετική και παίζει στο όριο του φάουλ, ειδικά μπροστά στο κοινό της. Αυτό το βάθος του πάγκου πρέπει να είναι το όπλο μας, δεν πρέπει να διστάζουμε, αλλά να πηγαίνουμε με γενναιότητα στην μπάλα. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Μας λείπουν κάποιοι παίκτες κι αυτό είναι προφανές, όμως κάναμε ένα καλό τουρνουά και χτίσαμε τη νοοτροπία με την οποία θα αγωνιστούμε στην Κίνα.

Ο αιφνιδιασμός είναι το όπλο της Ελλάδας και το βασικό θέμα στο μίτινγκ πριν από τον αγώνα. Το αμυντικό τρανζίσιον ήταν το κλειδί και παρά τα δύο γρήγορα φάουλ του Μπιέλιτσα, μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Τρέξαμε καλά και διορθώσαμε τα λάθη μας παίζοντας έξυπνα στην επίθεση. Δεν επιτρέψαμε στην αντίπαλό μας να πάει στο επιθετικό ριμπάουντ. Κάναμε όμως και πολλά λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε", δήλωσε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ