21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζόρτζεβιτς: «Ο Αντετοκούνμπο δίνει μεγάλη ποιότητα στην Ελλάδα»

Είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, εν όψει του Ευρωμπάσκετ 2017, όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνκής Σερβίας Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Οι «Πλάβι» έφθασαν σε άνετη επικράτηση απέναντι στην Ελλάδα, σε φιλικό που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι, ωστόσο ο 49χρονος προπονητής δεν παρασύρεται. Όπως εξήγησε, καμία ομάδα δεν ανοίγει από τώρα τα «χαρτιά» της, ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με το Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή του (δεν έπαιξε στο χθεσινοβραδινό ματς) είναι πολύ πιο ποιοτικό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η Ελλάδα έχει εξαιρετική ομάδα. Κανένας αντίπαλος δεν ανοίγει σε αυτή την περίοδο όλα τα χαρτιά του. Ακόμα κι εμείς είχαμε απουσίες και είναι σίγουρο πως στην ελληνική ομάδα ο Αντετοκούνμπο δίνει μεγάλη ποιότητα. Πρόκειται για έναν all star παίκτη, που έχει προοδεύσει με ταχύτητα φωτός. Σίγουρα, θα τους δώσει πολύ αθλητικότητα. Αυτό που κοιτάζω είναι η δική μας ομάδα και είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να μη χαλαρώσουμε. Θα πρέπει, τώρα, να εστιάσουμε στο φιλικό με το Μαυροβούνιο και θα ήθελα αυτή τη φορά να είναι πιο ανταγωνιστικό».

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, από την πλευρά του, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε στο γήπεδο. Ελπίζω να είναι ίδια η εικόνα και στο ματς με το Μαυροβούνιο. Μπήκαμε στο παρκέ με καλή ενέργεια, ξεκινήσαμε πολύ καλά. Πιθανώς οι αντίπαλοι να ήταν λίγο κουρασμένοι, οπότε ήταν εύκολο και για εμάς. Παίξαμε καλά και ήμασταν τέλειοι στην άμυνα. Με το Μαυροβούνιο πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ