24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Τζόνσον: «Μετά το ντοκιμαντέρ του Κόμπι θα έρθει και το δικό μου»

Ο Μάτζικ Τζόνσον προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη και γνωστοποίησε ότι μετά το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν σειρά θα πάρει το ντοκιμαντέρ του Κόμπι Μπράιαντ και αργότερα το δικό του.

Η τεράστια επιτυχία που δέχεται το "The Last Dance" έχει βάλει σε σκέψεις και άλλα μεγάλα ονόματα του αθλήματος να ακολουθήσουν τα βήματα του άλλοτε θρύλου των Σικάγο Μπουλς ώστε να παρουσιάσουν την δουλειά τους και το παρασκήνιο πίσω από τα φώτα των παρκέ.

Εδώ και λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι σύντομα θα βγει στη δημοσιότητα οι τελευταίες δύο σεζόν της καριέρας του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ παραδέχοντας ότι ένα συνεργείο τον ακολούθησε παντού στους αγώνες εκείνη την περίοδο.

Όμως αυτό που δεν ξέραμε ήταν ότι θα ετοιμαστεί και ντοκιμαντέρ προς τιμήν του άλλοτε πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, όπου πέρασε 13 χρόνια στους «λιμνανθώπους» και είχε την μεγάλη κόντρα με τους Σέλτικς του Λάρι Μπερντ ενώ ήταν ο παίκτης που αποσύρθηκε από την δράση επειδή ήταν φορέας του HID.

«Σίγουρα θα γίνει ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι. Ήταν έξυπνος επειδή είχε κάμερα να τον ακολουθεί και να καταγράφει κάθε κίνησή του. Θα δούμε λοιπόν πολλά πράγματα που έγιναν στο παρασκήνιο και θα δούμε πράγματα από την ζωή του Κόμπι με την οικογένειά του. Θα έρθει λοιπόν το ντοκιμαντέρ του Κόμπι και μετά θα έρθει το δικό μου! Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί το μπασκετικό κομμάτι, αλλά και το πώς εξελίχθηκα στην συνέχεια και μπήκα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Θα μπουν όλα στο ντοκιμαντέρ, οπότε ανυπομονώ για αυτό» ήταν τα λόγια του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ