23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Τζεκίρι: «Ιδιαίτερος ο αγώνας με τη Βιλερμπάν για εμένα»

Η Μπασκόνια αναμένεται να φιλοξενήσει τη Βιλερμπάν (5/11,21:30) για την έβδομη αγωνιστική της Εuroleague και ο Τόνι Τζεκίρι είναι ο συνδετικός κρίκος των δύο ομάδων.

Ο Νιγηριανός παίκτης αν και αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν στη Βιλερμπάν πρόλαβε να δεθεί με τη γαλλική ομάδα και χάρις στις εξαιρετικές εμφανίσεις του την περσινή σεζόν του δόθηκε η δυνατότητα να δείξει τις ικανότητές του σε ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος παίκτης μίλησε αρχικά για το πως νιώθει που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του: «Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα για μένα. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αντιμετωπίσω μια ομάδα στην οποία ήμουν μέρος, οπότε πάντα ζητώ από τους ανθρώπους να δουν πώς είναι να αντιμετωπίζετε την προηγούμενη ομάδα σας. Νομίζω ότι πρέπει να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τους συναντήσω ξανά όλους. Νομίζω ότι θα είναι ένα περίεργο παιχνίδι» ενώ στη συνέχεια ανέλυσε το ανανεωμένο ρόστερ των Γάλλων:

«Υπήρξαν πολλές αλλαγές σε παίκτες και προπονητές, επίσης στο ιατρικό προσωπικό και άλλες προσωπικότητες, υπήρξαν πολλές αλλαγές. Νομίζω ότι η ομάδα που υπάρχει τώρα είναι πολύ καλή, είναι παίκτες με πολλά ταλέντα και με μεγάλη σωματοδομή. Ο προπονητής μας έχει ήδη τονίσει ότι παίζουν πολύ σωματικά και το γνωρίζω πολύ καλά, οπότε θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Νομίζω ότι ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού είναι να ταιριάξουμε τη σωματική μας διάπλαση και να μειώσουμε τα λάθη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ