26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζέφερσον: “Η νίκη δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται”

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ χωρίς να απειληθεί από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ως το φινάλε της στην Θεσσαλονίκη και ο Τζόντρε Τζέφερσον, το πιο νέο πρόσωπο στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, έκανε λόγο για ενέργεια και ένταση από το πρώτο λεπτό.

“Βγήκαμε με καλή ένταση από το πρώτο λεπτό. Συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο, με ενέργεια και δεν τους αφήσαμε περιθώρια να αντιδράσουν. Έχουμε πολλούς τρόπους να παίξουμε. Με τρίποντα από τους σπουδαίους σουτέρ μας και παιχνίδι στη ρακέτα. Μου αρέσει η χημεία που έχει η ομάδα, πιστεύω ότι θα γίνει ακόμη καλύτερη”.

Σε ότι αφορά την δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ τόνισε: “Ήρθα τη Δευτέρα και είμαι εδώ 5-6 μέρες. Οι υπόλοιποι με βοηθάνε να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Δεν με πίεσαν περισσότερο από όσο θα έπρεπε”.

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ που έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ δήλωσε: “Δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται στα αποδυτήρια. Αυτό έχω δει, υπάρχουν πολύ καλές προσωπικότητες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε”.

Όσο για το αν μπορεί να καλύψει το κενό του Μορέιρα απάντησε: “Το μόνο στο οποίο συγκεντρώνομαι είναι να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλεία μας για να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να πάμε”.

Η ατμόσφαιρα άρεσε στον Τζέφερσον που τόνισε πως "ήταν τρομερά, ο κόσμος μας καλωσορίζει και μου εύχεται καλή επιτυχία στα social media. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα”, ενώ για την συνεργασία του με τον Χάτσερ κι αν τη χαίρεται όπως με τον ΜακΚόλουμ σχολίασε: “Δεν είχαμε αρκετό χρόνο με τον Ουίλ. Με τον ΜακΚόλουμ έχουμε διαφορετική σχέση και έχουμε πετύχει πολλά εκτός του ευρωπαϊκού μπάσκετ”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ