25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τζέιμς για Σπανούλη, Παππά, Παπανικολάου και πολλά ακόμη!

Τα ρέστα του έδωσε και πάλι ο Μάικ Τζέιμς. Μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές και μάλιστα στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να περάσει αρκετή ώρα με το κινητό ανά χείρας, απαντώντας σε ερωτήσεις μέσω τουίτερ. Για τα ΠΑΝΤΑ: Την Μπασκόνια, τον Παππά, τον Ολυμπιακό, τον Φελντέιν, την Αρμάνι Μιλάνο, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και πολλά, μα πάρα πολλά ακόμη... Να πούμε μόνο πως κατά τις 8.30μ.μ. δήλωσε "έχω ένα μισάωρο κενό, κάντε μου ερωτήσεις" και τρεις ώρες αργότερα ακόμη απαντούσε! Να σας αναφέρουμε κάποια από τα πιο ενδεκτικά:

*Ποια η γνώμη σου για τον Παππά; "Οικογένεια"

*Τι λες για τους Τουπάν και Τίμα; "Δεν μου αρέσει να απαντάω για παίκτες που δεν τους έχω αντιμετωπίσει, οπότε δεν θα μιλήσω"

*Για τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος: "Πολύ καλός και είμαι περίεργος να δω πως τα θα πάει στο επόμενο επίπεδο, στην Ευρωλίγκα".

*Καλύτερος αμυντικός στην Ευρωλίγκα: "Δεν ξέρω... Ο Νικ (Καλάθης) μάλλον".

*Πιστεύεις πως ο Μήτογλου μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα; "Έχει όλα τα "εργαλεία", αλλά θα πρέπει να μάθει να τα χρησιμοποιεί σωστά!"

*Γιατί διάλεξες την Μιλάνο από την Μακάμπι; "Πιστεύω πως ήταν καλύτερα για μένα, πως μου ταιριάζει καλύτερα. Ο προπονητής, οι συμπαίκτες, η ζωή... Γνώμη μου".

*Ποια είναι η δυσκολότερη ομάδα να αντιμετωπίσεις; "Δεν ξέρω.. Νομίζω ο Ολυμπιακός. Πάντα παίζουν πολύ δυνατά!"

*Για την κυριαρχία της Φενέρμπαχτσε τα τέσσερα τελευταία χρόνια: "Ποια κυριαρχία; Νομίζω έχουν κατακτήσει έναν τίτλο σωστά; Δεν θα το έλεγα κυριαρχία λοιπόν. Ωστόσο παίζουν καλά!"

*Αγαπημένο χρώμα; "Το κόκκινο... Από τότε που γεννήθηκα!"

*Γιουλ ή Σπανούλης: "Γιουλ... Ο Σπανούλης είναι ένας θρύλος, αλλά είναι 36 χρονών και δεν είναι το ίδιο πια".

*Σε ποιου τη.. μούρη θα ήθελε να καρφώσει: "Του Γκιστ! Για να τον κοροϊδεύω μετά, πινοντας μπύρες παρέα!"

*Για το αν τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός για να καλύψει το κενό το δικό του και του Σίνγκλετον: "Νομίζω πως είναι δύσκολο, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και θα βρει τον τρόπο".

*Για το πως θα αισθανθεί όταν θα έρθει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος: "Παράξενα... Πολύ... Ελπίζω να μην με αποδοκιμάσουν".

* Οι πέντε καλύτεροι αμυντικοί στην Ευρωλίγκα: "Χάινς, Παπανικολάου, Σίνγκλετον, Νικ και ο Γκιστ ή ο Τέιλορ"

Κάποιοι τον "κατηγόρησαν" πως είναι αλαζόνας με τον Τζέιμς να απαντά πως κάθε επαγγελματίας πρέπει να είναι έστω και λίγο, αλλιώς δεν θα προχωρήσει και πρόσθεσε: "Δουλεύω πάρα πολύ και έχω αυτοπεποίθηση. Και δεν με ενδιαφέρει τι νομίζεις". Και στη συνέχεια έτσι για να... τσιτώσει λίγο όσους τον χαρακτηρίζουν "αλαζόνα" όταν ρωτήθηκε για το καλύτερο περιφερειακό δίδυμο φέτος στην Ευρωλίγκα απάντησε: "Εγώ και ο Νέντοβιτς!"

Μέσα σε όλα ο Τζέιμς Φελντέιν μπήκε στην κουβέντα και τον ρώτησε για τον αγαπημένο του συμπαίκτη. Τι απάντησε; "Τα αδέλφια μου... Εμείς οι πέντε... Νομίζεις πως ξέρεις τι εννοώ". Επίσης, πως προπονείται έξι ώρες την ημέρα και πως δεν θα γύριζε στην Μπασκόνια, γιατί "η Βιτόρια είναι βαρετή!" Αν μη τι άλλο ειλικρινής!

Για (πολύ) περισσότερα, εδώ... https://twitter.com/TheNatural_05



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ