20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζάκσον: “Το χάρηκα!”

Ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη στα πρώτα λεπτά να δει τον Νταρνέλ Τζάκσον να ξεκινά αλάνθαστος στο παιχνίδι, ακόμη και από τα 6μ75 που δεν είναι και το δυνατό σημείο του για να λέμε και την αλήθεια. Και σίγουρα είχε συμβολή στη νίκη επί του Ολυμπιακού, που ήρθε γι' αυτόν στον πρώτο αγώνα στην Πυλαία και μετά τον πρώτο του αγώνα με τον δικέφαλο που ήταν η βαριά ήττα από το Λαύριο.

"Το πρώτο μου παιχνίδι στο γήπεδο μας ήταν σπουδαίο. Το χάρηκα! Παίξαμε όπως ήθελε ο προπονητής ακόμη και σε κάθε λεπτομέρεια. Ήταν η πρώτη φορά που παίζω απέναντι τους, απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχουν σπουδαίους παίκτες αλλά ήμουν ανταγωνιστικός όπως και όλοι μας. Δεν πρέπει να μας απασχολεί ποιον έχουμε απέναντι μας και ποια φανέλα φορά αλλά η προσπάθεια που κάνουμε. Είχαμε μιλήσει και ο κόουτς να διαβάσω την άμυνα του Ολυμπιακού και να πάρω ότι μου δίνει η άμυνα του, να πάρω σουτ, αν δεν το κάνω να βγάλω “plays”. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Σε μία ομάδα με τέτοια ιστορία. Ήρθα και βρήκα κόσμο που με αγκάλιασε. Ο κόουτς που είπε απλά να παίζω σκληρά. Νιώθω ότι είμαι στη σωστή κατάσταση για να είμαι μέλος αυτής της ομάδας”.

Ο ίδιος είχε να αγωνιστεί από τις 19 Νοεμβρίου και σίγουρα δεν είναι έτοιμος ακόμη, κάτι που παραδέχθηκε στα όσα είπε: "Έχει διαφορά να προπονείσαι και να παίζεις. Δουλεύω και βρίσκω ρυθμό, συνεχίζω να παίζω. Όσο χρόνο μου δίνει ο κόουτς, θα κάνω τα πάντα και θα δίνω τα πάντα για την ομάδα”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ