21.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Τετάρτη σαν Σάββατο…

Πάρα πολλές επιλογές στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Θα ξεκινήσουμε από τη Stoiximan.gr Basket League. Ο Προμηθέας είναι το φαβορί με το Λαύριο, αλλά θα επιλέξουμε το «διπλό» με πλεονέκτημα 6,5 πόντων. Η Κύμη θα παίξει με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και θα ποντάρουμε στον άσο με χάντικαπ 7,5 πόντων. Η τριάδα θα κλείσει με το «διπλό» του Κολοσσού μέσα στην έδρα των Τρικάλων με τουλάχιστον 27 πόντους διαφορά.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο μοναδικό παιχνίδι των playoffs του ΝΒΑ που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα, οι Μπόστον Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Ο άσος έχει αξία καθώς προσφέρεται σε άκρως ελκυστική τιμή. Πλήρης δράση και στην Ιταλία. Στο ντέρμπι κορυφής θα ποντάρουμε στη νίκη της Βενέτσια επί της Μιλάνο, ενώ στη δύναμη της έδρας θα βασιστούμε και στον αγώνα της ΑΒελίνο με την Τρέντο. Αντίθετα, στον αγώνα της Τορίνο με τη Βαρέζε θα πάμε με το διπλό, ενώ θα ρισκάρουμε με το ίδιο σημείο στην αναμέτρηση της Βανόλι με την Κάπο Ντ' Ορλάντο.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση της ισπανικής λίγκας, η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 24,5 πόντων με αντίπαλο την Μπέτις. Στην Τουρκία, η Γεσιλγκιρεσούν δεν θα βάλει εμπόδια στην Νταρουσάφακα, ενώ η Εφές μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 12,5 πόντων με αντίπαλο την Γκαζιαντέπ.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ του γερμανικού πρωταθλήματος, θα επιλέξουμε το διπλό της Μπάμπεργκ μέσα στην έδρα της Βόννης.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Προμηθέας - Λαύριο (+6,5)    2    1,85

Κύμη (-7,5) - Κόροιβος Αμαλιάδας    1   1,83

Τρίκαλα - Κολοσσός Ρόδου (-26,5)    2     1,88

Μονό

Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια 76ερς   1    1,97

Τετράδα

Βενέτσια - Μιλάνο   1    2,00

Αβελίνο - Τρέντο   1    1,70

Τορίνο - Βαρέζε   2    2,00

Βανόλι - Κάπο Ντ' Ορλάντο    2     3,15

Μονό

Ρεάλ Μαδρίτης (-24,5) - Μπέτις    1      1,97

Δυάδα

Γεσιλγκιρεσούν - Νταρουσάφακα    2   1,30

Εφές (-12,5) - Γκαζιαντέπ    1    1,97

Μονό

Βόννη - Μπάμπεργκ   2    1,70



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ