21.5 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταίος και… πεινασμένος ο ΜακΓκί (pics)

Ο Γκάρι ΜακΓκί έκλεισε τον «κύκλο» των αφίξεων για τον Άρη, με τον νέο σέντερ των «κιτρίνων» να μην κρύβει την χαρά του, για την νέα πρόκληση που έρχεται μπροστά του.

«Θεωρώ ότι είναι μια φοβερή ευκαιρία για μένα και την οικογένειά μου καθώς ο Άρης είναι ένα σπουδαίο κλαμπ». Κάτι τέτοιες φράσεις, σαν αυτή του Γκάρι ΜακΓκί, δείχνουν τον αντίκτυπο που ακόμη έχει η παρουσία ενός αθλητή στον «Αυτοκράτορα», για την καριέρα του ίδιου. Ο Αμερικανός σέντερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά αυτό δε μειώνει στο ελάχιστο τη «δίψα» που διαθέτει, για να πετύχει φορώντας τα «κίτρινα».

Ο ίδιος βρίσκεται στην κατά σειρά τρίτη του ομάδα στην Ελλάδα, μετά τον Κολοσσό Ρόδου και την Κύμη, φανερώνοντας τον ενθουσιασμό του, στην άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». «Είμαι ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος που θα είμαι στο κλαμπ και στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά, για να συνεχίσει ως εξής: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν κι ελπίζω στο τέλος αυτής να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι απ’ όλα όσα θα έχουμε πετύχει. Θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να δουλέψουμε όλοι μαζί και για τον κόουτς είμαι σίγουρος ότι θα μας περάσει τη νοοτροπία του νικητή».

Για την ευκαιρία  που του προσφέρει ο Άρης, ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι μια φοβερή ευκαιρία για μένα και την οικογένειά μου καθώς ο Άρης είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Ξέρω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας, θεωρώ ότι το μέρος είναι ιδανικά για να παίζεις μπάσκετ. Συν τοις άλλοις, έχουμε τη δυνατότητα να πάμε στους ομίλους του BCL, στη διάθεσή μας δεν θα έχουμε πολύ χρόνο, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες της προκριματικής φάσης», είπε και κατέληξε. «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό μας. Θυμάμαι από τα προηγούμενα χρόνια την ατμόσφαιρα που δημιουργούν φωνάζοντας συνεχώς και θεωρώ ότι πάντα δίνουν επιπλέον κίνητρο στον κάθε παίκτη».

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Γκάρι ΜακΓκί:

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ