23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Γ’ Εθνική (Νότος) :Τα φώτα σε Ληξούρι και Ραφήνα

1ος Όμιλος

Για ακόμα μια αγωνιστική, ο 1ος όμιλος νότου θα διεξαχθεί με ένα λιγότερο παιχνίδι. Ο λόγος η Εθνική ενόπλων, που αφήνει εκτός την Αχαγια 82 από τις επίσημες υποχρεώσεις της για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα. Το παιχνίδι ΑΟΠΦ κόντρα στην πατρινή ομάδα θα πραγματοποιηθεί στις 13/11.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς της κατηγορία, ακόμα μια δύσκολη έξοδος περιμένει την ΑΕΝΚ. Το σύνολο του Στέφανου Λαδικού θα ταξιδέψει μέχρι το Ληξούρι προκειμένου να διεκδικήσει το πρώτο του «διπλό». Από την άλλη ο ΝΕΟΛ σκέφτεται μόνο το αήττητο στο ματς που θα «ανοίξει» την αγωνιστική (14:00).

Ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Γ&Ε Μπουρνάκη». Ο ΑΟ Ερμιόνης φιλοξενεί τον ΚΑΟ Κορίνθου στις 17:00 με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στο 1-1.

Ακόμα ένα τοπικό ντέρμπι θα απασχολήσει τους φίλαθλους της Πάτρας, καθώς ο Γλαυκός υποδέχεται της Ακράτα. Η ομάδα της Αχαΐας θα παλέψει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ οι γηπεδούχοι στοχεύουν τους πέντε πόντους στη βαθμολογία.

«Βαλίτσες» για Τρίπολη ετοίμασε ο Ηλυσιακός. Το σύνολο των Λιτόπουλου και Καυκή μετα την ήττα από το Φάληρο θέλουν να επιστρέψου στις χαρές. Αυτό θα το κυνηγήσουν μακριά από τα Ιλίσια μιας και παίζουν κόντρα στους Δρομείς στο κλειστό της Τρίπολης.

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει ο Άρης έπειτα από 14 μέρες αναγκαστικού ρεπό. Η ομάδα της Νίκαιας (0-1) αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή (0-2), η οποία «ψάχνει» να αλλάξει τη μοίρα της μακριά από την Πάτρα.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει το Κορωπί. Οι «πράσινοι» υποδέχονται το Χαλάνδρι που μετα το θετικό αποτέλεσμα δείχνει πιο έτοιμο για… επικίνδυνες αποστολές.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

ΔΣΓΣ Παπασιδέρης 17.00 ΓΣ Κορωπίου-ΑΟΚ Χαλάνδρι Τσάτσης-Κηπώσης (Αλετράς)

Γ&Ε Μπουρνάκη 17.00 ΑΟ Ερμιόνης-ΚΑΟ Κορίνθου Αναστασίου-Σκουλαρίκης (Πετρόπουλος)

ΚΓ Ληξουρίου 14.00 Νέο Ληξούριο-ΑΕΝ Κηφισιάς Ρίζος-Ντάσης (Θεοδωρόπουλος)

ΑΚΔ Τρίπολης 17.00 ΣΔΥ Τρίπολης-Ηλυσιακός ΑΟ Καμήτσος-Λεβεντάκος (Μακαρούνης)

ΔΑΚ Νίκαιας Πλάτων 17.00 Άρης Νίκαιας-Παναχαϊκή Καρακωνσταντόπουλος-Μαρίγλη (Παπαδόπουλος Στ.)

ΚΓ Γλαύκος 17.00 ΑΟ Γλαύκος-ΑΟ Ακράτα Ντάνος-Λαζαρίδης (Πίγκας)

Τετάρτη 13/11

Σοφία Μπεφόν 19.30 ΑΟ Π. Φαλήρου-ΑΟ Αχαγιά 82 –

 

2ος Όμιλος 

Στην Ραφήνα στρέφονται τα φώτα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. εκεί όπου ο Αργοναύτης ετοιμάζεται να παίξει το 3ο του κατά σειρά ντέρμπι στη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα το σύνολο του Γιαννακόπουλου υποδέχεται τη ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ, η οποία θέλει να δώσει έκταση στα θετικά της αποτελέσματα.

Ένα δύσκολο ταξίδι αναμένεται να έχει ο ΑΟΚΧανιά. Η ομάδα της Κρήτης καλείται να ξεπεράσει την πολύωρη ταλαιπωρία των καραβιών και να διεκδικήσει το «διπλό» μέσα στην Νάξο. Από την άλλη, τα Φανάρια στοχεύουν να κρατήσουν αλώβητη την έδρα τους στις εθνικές κατηγορίες. Την ίδια ώρα (15:00) θα ξεκινήσει και το παιχνίδι στου Ζωγράφου. Ο ΕΦΑΟΖ υποδέχεται τον ΒΑΟΛ με στόχο το 2-1 στη σειρά. Από την άλλη ο Βούρειος ψάχνει για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην κατηγορία.

Αποστολή με φιλάθλους έχει ετοιμάσει ο Άρης Θήβας προκειμένου να πάρει από το «Γ. Κακουρης» το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Θήβας μετα τη νίκη απέναντι στο Σχηματάρι πάει με ψυχολογία για το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα. Στην αντίπερα, η Ένωση Ιλίου θα παλέψει για τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει για ακόμα μια αγωνιστική το σύνολο του Νίκου Οικονόμου. Ο Ερμής Σχηματαρίου φιλοξενεί το Περα, που παρα την αξιόλογη προσπάθεια έχει μείνει στο 0-2 μέχρι στιγμής.

Μέχρι τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου θα ταξιδέψει η Χαλκίδα με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο. Φυσικά ίδιο στόχο έχουν και οι γηπεδούχοι, μιας και ο νικητής του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετα τα εντός έδρας πανηγύρια ο Μίλων θέλει να γιορτάσει και ένα «διπλό». Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στην Αυλίδα απέναντι στον Αίαντα, ο οποίος ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

ΔΑΚ Νάξου 15.00 ΑΠΑΣ Τα Φανάρια-ΑΟΚ Χανιά Γεράνιος-Αυγερινός -

Ιλίου Β’ Γ. Κακούρης 17.00 Ένωση Ιλίου-ΑΣ Άρης Θήβας Σοφιανόπουλος-Κατσαπρακάκης (Ζερβούδης)

ΚΓ Σχηματαρίου 17.00 Ερμής Σχηματαρίου-ΑΣ Πέρα Μακρόπουλος-Μάρκου (Δεσάρτης)

ΚΓ Ραφήνας 17.00 Αργοναύτης Τριγλίας-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ Δελαγραμμάτικας-Τεφτίκης (Ζώης)

ΚΓ Ζωγράφου 15.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Βούρειος ΑΟΛ Χίου Ροδίτης-Χαϊνά (Μπουρνάς)

Νέο ΚΓ. Αγ. Δημητρίου 17.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΑΚ Χαλκίδας Κρεσταινίτης-Παπαδημητρόπουλος (Σταματόπουλος)

ΚΓ Αυλίδας 17.00 Αίαντας Αυλίδας-ΑΟΝΣ Μίλων Κώτσου-Κανελλόπουλος (Κάλφα)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ