21.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα νούμερα του Φάιναλ Φορ (pics)

Το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του, για να υποδεχθεί τις τέσσερις φιναλίστ ομάδες του φετινού Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ με τη Μούρθια (05/05, 21.30) και η Μονακό με τη Λούντβιγκσμπουργκ (04/05, 18.30) θα διεκδικήσουν τον τίτλο στη φετινή διοργάνωση της FIBA, παίρνοντας τη… σκυτάλη από την περσινή πρωταθλήτρια, Τενερίφη. Η διοργανώτρια αρχή έδωσε στη δημοσιότητα διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία, με τη «γλώσσα» των αριθμών…

10
Δέκα τόνοι πρόσθετου υλικού εγκαταστάθηκαν στην οροφή του ΟΑΚΑ, για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε στο κέντρο φωτεινός πίνακας, καθώς και πλήρες σύστημα φωτισμού, καθώς τα φώτα της εγκατάστασης δεν πρόκειται να ανοίξουν.

12
Δώδεκα σκάουτερ από το ΝΒΑ έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην Αθήνα για το Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

19
Δεκαεννέα κάμερες θα χρησιμοποιηθούν για τις τηλεοπτικές ανάγκες. Πρόκειται για την πληρέστερη τηλεοπτική κάλυψη μέχρι σήμερα στη διοργάνωση. Μεταξύ των καμερών θα είναι μία κεντρική/γερανός και τρεις κάμερες εξαιρετικά αργής λήψης, που αναμένεται να προσφέρουν ξεχωριστή εμπειρία σε όσους παρακολουθήσουν τους αγώνες από την τηλεόραση.

21
Σε είκοσι μία ευρωπαϊκές χώρες θα «ταξιδέψει» η εικόνα του φετινού Φάιναλ Φορ.

367
Τόσοι είναι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τη διοργάνωση στο ΟΑΚΑ, μεταξύ των οποίων και τριάντα φωτογράφοι.

438
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στους ανθρώπους που θα απασχοληθούν στο φετινό Φάιναλ Φορ του BCL και αφορά στο προσωπικό της FIBA και της ΑΕΚ, τους εθελοντές, τους διασκεδαστές, τους τεχνικούς, τους υπαλλήλους εστίασης και γενικότερα όλους όσοι θα βρεθούν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τη διοργάνωση.

18.000
Συνολικά 18.000 θεατές θα παρακολουθήσουν τους αγώνες στο ΟΑΚΑ, ανά ημέρα.

1.000.000
Ένα εκατομμύριο ευρώ θα πάρει η νικήτρια ομάδα του Φάιναλ Φορ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ