23.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Τα “ματάκια” του Γκιστ, ο “κουλ” Σπανούλης και ο “κλαψιάρης” Σάρας (vid)

Η δράση στην Euroleague μπορεί να έφτασε στο τέλος της, όχι όμως και τα απολαυστικά βίντεο που προσφέρει στους θαυμαστές της η διοργανώτρια αρχή.

Σήμερα, τιμώντας την παγκόσμια ημέρα emoji, η Euroleague ανέβασε ένα σύντομο μεν, πολύ ευχάριστο δε, βίντεο χαρακτηρίζοντας μερικούς από τους κορυφαίους παίχτες της με ένα emoji. Την τιμητική του είχε φυσικά για μία ακόμη φορά ο Λούκα Ντόντσιτς που "σόκαρε" τη Euroleague με το τρίποντο από την άλλη μεριά του γηπέδου, ενώ ταυτόχρονα " χόρεψε" και τον αντίπαλό του στο ίδιο παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μία από τις αντιδράσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρόκριση της Ζαλγκίρις στο Final Four, με τη Euroleague να χαρακτηρίζει τον προπονητή με μία αντίστοιχη φάτσα που κλαίει!

Από το βίντεο δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι "αιώνιοι". Τον Παναθηναϊκό "εκπροσώπησε" ο Τζέιμς Γκιστ που τράβηξε πάνω του όλα τα μάτια με τα εντυπωσιακά καρφώματα, ενώ από τη μεριά του, ο  Ολυμπιακός, είχε μία "κουλ" συνεργασία του Βασίλη Σπανούλη με τον Κώστα Παπανικολάου.

Απολαύστε το βίντεο:

https://twitter.com/EuroLeague/status/1019246500130512896



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ