22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Σερβία

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στην πλατφόρμα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος, και οι φίλαθλοι μπορούν πλέον να κλείσουν διαδικτυακά τη θέση τους στα Δύο Αοράκια για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία, στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Στο κλειστό του Ηρακλείου θα λάβει χώρα ο αγώνας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τους «Πλάβι», την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία μέσω διαδικτύου, όπως υπενθυμίζει με σχετική ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση: «Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και καλεί τους φιλάθλους κοντά της. Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 υποδέχεται στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου τη Σερβία. Σας υπενθυμίζουμε πως οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν τώρα να προμηθεύονται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια για τον αγώνα. Αρκεί ένα κλικ στο σχετικό banner που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης www.basket.gr ή απευθείας στον σύνδεσμο https://www.ticketcore.gr/tickets/fwc2019».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ