21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τα δίνει όλα η ΤΣΣΚΑ για Σλούκα»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τον Κόρι Χίγκινς δεν θα έχει του χρόνου στη σύνθεσή της και τον Νάντο Ντε Κολό και οι Τούρκοι ήδη έγραψαν για την πρόθεσή της να δώσει στον Κώστα Σλούκα μυθικό συμβόλαιο.

Ο Έλληνας γκαρντ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού. Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να του δώσει αρκετά χρήματα για να τον πείσει να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά, όμως οι ανταγωνιστές του είναι πολλοί.

Αρχικά η Φενέρ η οποία ακόμα παλεύει με την Αναντολού Εφές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας αλλά θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Την υπόθεση εξετάζει και η Μπαρτσελόνα, όμως πλέον στο... κόλπο μπαίνει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει ανοιχτές... πληγές στην περιφέρειά της έπειτα από αποχωρήσεις πολύ σημαντικών γκαρντ.

Τούρκικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «λευκή επιταγή» στον Σλούκα προκειμένου να αφήσει την Κωνσταντινούπολη και να μετακομίσει πιο βόρεια.

Βέβαια αν τελικά συμβεί αυτό η επιτυχία της «ομάδας του Στρατού» θα είναι διπλή, καθώς και θα έχει δυναμώσει σημαντικά, αλλά παράλληλα θα έχει αφαιρέσει ένα σημαντικό «όπλο» από μία βασική διεκδικήτρια της Ευρωλίγκας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ