18.9 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Τα γόνατά του σκέφτεται ο Γιάννης (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε προσωρινά, εξαιτίας τραυματισμού, από το «Fiserv Forum» και παρότι χτύπησε στο κεφάλι μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στα γόνατά του.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου ύστερα από αγκωνιά που δέχθηκε από τον Άαρον Γκόρντον, αλλά επέστρεψε και συνέβαλε με 21π. στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ. Ο ίδιος αναφέρθηκε γενικότερα στους τραυματισμούς, τονίζοντας χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα: «Χτύπησα στο κεφάλι. Προσπάθησα να μπλοκάρω το σουτ. Έπεσα κάτω. Δεν θυμάμαι πολλά μετά την πτώση μου, αλλά ήθελα να επιστρέψω. Είμαι μαχητής, αλλά θα πρέπει να είμαι προσεκτικός με τους τραυματισμούς. Όταν είμαι 40 ετών και παλαίμαχος, θέλω να μπορώ να κυνηγάω τα παιδιά μου, αντί να ψάχνω για γόνατα στο eBay».

Στο διάστημα της απουσίας του δεν είχε γνώση για το πώς εξελισσόταν η αναμέτρηση. Όπως εξήγησε: «Χρειάστηκα κάποιες εξετάσεις, οπότε δεν ήξερα πώς πήγαινε το παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό που ήμασταν μπροστά με μεγάλη διαφορά όταν επέστρεψα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και αρκετούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν σε όλα τα ματς. Έχει σημασία να ξέρεις πως ακόμα και στις άτυχες στιγμές σου οι άλλοι παίκτες μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ