16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ταξίδι-«Οδύσσεια», με άπαντες παρόντες

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής (23/09), στο Αλεξάνδρειο, η προετοιμασία του Άρη για τον πρώτο αγώνα του με τη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Οι Θεσσαλονικείς θα τεθούν αντιμέτωποι με το ρωσικό συγκρότημα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται την Τρίτη (25/09, 19.00) στο «Trade Union Sport Palace». Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του προπονήθηκαν την Κυριακή (23/09), πριν αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσουν. Τη Δευτέρα (24/09) θα «πετάξουν» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Μόσχα κι από εκεί θα συνεχίσουν επίσης αεροπορικώς μέχρι τον τελικό προορισμό τους.

Η άφιξή τους στο το Νίζνι Νόβγκοροντ είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας (21.35), κάτι που σημαίνει πως δεν θα προπονηθούν παραμονή του ματς, παρά θα μεταβούν κατευθείαν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν από το ταξίδι-«Οδύσσεια». Θα έχουν την πρώτη γνωριμία τους με το «Trade Union Sport Palace» λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του παιχνιδιού, το πρωί της Τρίτης (25/09). Στην αποστολή του Άρη συμμετέχουν δώδεκα παίκτες, οι Λάκι Τζόουνς, Μάικ Κάιζερ, Δημήτρης Βεργίνης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό, Βασίλης Χρηστίδης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Γκάρι Μακ Γκι, Ραμόν Χάρις και Γιώργος Αγγέλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ