19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ταμείο με Α2 και Ευρώπη…

Σήμερα (10/2) λόγω του All Star Game δεν διεξάγονται αναμετρήσεις για τη Stoiximan.gr Basket League, αλλά θα επιλέξουμε αγώνες από την Α2 και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Σε παιχνίδι της Α2, η ΑΕ Λάρισας θα παίξει με τον Αρκαδικό και θα επιλέξουμε τον άσο. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο παιχνίδι του Εθνικού με τον Αμύντα. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει και η Δόξα Λευκάδας απέναντι στην Καστοριά, ενώ το «διπλό» θα επιλέξουμε στην αναμέτρηση του Δούκα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Ισπανία, η Μπασκόνια θα υποδεχτεί τη Μάλαγα σ' ένα ματς με... άρωμα Ευρωλίγκας. Θα στηρίξουμε τους Βάσκους. Και στο παιχνίδι της Ομπραδόιρο με τη Μούρθια θα ποντάρουμε στον άσο. Στο μοναδικό παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος θα εμπιστευτούμε την Τρέντο που παίζει με την Καντού.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για τη γαλλική λίγκα, η Μπουρζ θα υποδεχτεί τη Βιλερμπάν και θα ποντάρουμε στο «διπλό». Με τη νίκη των φιλοξενούμενων θα πάμε και στο παιχνίδι της Σολέ με τη Στρασμπούρ, ενώ η Ορτέζ είναι το φαβορί κόντρα στη Σαλόν.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στην Μπουντεσλίγκα, η Ουλμ μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Γκίσεν μ' έντεκα ή περισσότερους πόντους. Στη νίκη με το ίδιο χάντικαπ θα ποντάρουμε στο παιχνίδι της Άλμπα στην έδρα της Ιένα, καθώς οι Βερολινέζοι είναι ανώτεροι. Τέλος η φορμαρισμένη Βόννη θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα τη Λούντβιχσμπουργκ. 

Στην Τουρκία, η Νταρουσάφακα δεν θα συναντήσει δυσκολίες απέναντι στην Ουσάκ την οποία μπορεί να νικήσει με 15 ή περισσότερους πόντους. Στο «διπλό» θα πιστέψουμε στο παιχνίδι της Γαλατάσαραϊ με την Καρσίγιακα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

ΑΕ Λάρισας - Αρκαδικός   1  1,57

Εθνικός - Αμύντας    1   1,36

Δόξα Λευκάδας - Καστοριά   1   1,47

Δούκας - Απόλλωνας Πάτρας   2    1,22

Δυάδα

Μπασκόνια - Μάλαγα 1  1,36

Ομπραδόιρο - Μούρθια   1   1,57

Μονό

Τρέντο - Καντού   1    1,29

Τριάδα

Μπουρζ - Βιλερμπάν   2   2,30

Σολέ -Στρασμπούρ    2   1,60

Ορτέζ - Σαλόν   1   1,44

Τριάδα 

Ουλμ (-10,5) - Γκίσεν  1   1,97

Ιένα - Άλμπα (-10,5)   2   1,85

Βόννη - Λούντβιχσμπουργκ   1  1,75

Δυάδα

Νταρουσάφακα (-14,5) - Ουσάκ   1   1,97

Γαλατάσαραϊ - Καρσίγιακα    2   3,50

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ