19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ταμεία σε Ελλάδα και Γαλλία

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα Final 8 των Κυπέλλων των ευρωπαϊκών χωρών, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κουπόνι και θα προσπαθήσουμε να πάμε στο ταμείο με επιλογές από την Ελλάδα και Γαλλία με βάση της πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Στη χώρα μας, διεξάγονται δύο αναμετρήσεις για τη Stoiximan.gr Basket League, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα λάβουν χώρα αναμετρήσεις εξαιτίας της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Η ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ρέθυμνο. Θα είναι το τελευταίο της τεστ πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα την εμπιστευτούμε ποντάροντας στο «διπλό». Στο παιχνίδι των Πειραιωτών με τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη, θα επιλέξουμε το «διπλό» με διαφορά 33 ή περισσότερων πόντων, καθώς η απόσταση που χωρίζει τους δύο αντιπάλους είναι τεράστια.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας διεξάγονται επτά αναμετρήσεις, ενώ χθες η Στρασμπούρ έγινε η πρώτη που προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Μπουλαζάκ θα φιλοξενήσει τη Σαλόν και θα στηρίξουμε τη δεύτερη. Στο Μονακό, η τοπική ομάδα θα παίξει με την Τουλόν. Θα ποντάρουμε στον άσο παρά το χάντικαπ των 14,5 πόντων. Η πρώτη τριάδα μας θα κλείσει με το «διπλό» της Βιλερμπάν στην έδρα της Μπλουά.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στα προάστια του Παρισιού, η Ναντέρ θα παίξει με τη Λε Πορτέλ κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να νικήσει. Η Παρί δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Μπουλόν και μπορεί να καλύψει το πλεονέκτημα των 13,5 πόντων που έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ τέλος θα εμπιστευτούμε την Ορλεάν η οποία θέλει να διακριθεί στο Κύπελλο και μπορεί να «λυγίσει» την αντίσταση της Σαλόν Ρεμς.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Ρέθυμνο - ΑΕΚ    2   1,50

Τρίκαλα - Ολυμπιακός (-32,5)    2    1,80

Τριάδα

Μπουλαζάκ - Σαλόν   2   1,80

Μονακό (-14,5) - Τουλόν   1   1,85

Μπλουά -Βιλερμπάν   2   1,30

Τριάδα

Ναντέρ - Λε Πορτέλ   1   1,25

Μπουλόν - Παρί (-13,5)   2   1,87

Ορλεάν - Σαλόν Ρεμς      1      1,70



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ