26 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ταλαιπωρήθηκε, αλλά νίκησε η Ρεάλ (vids, pics)

Η Βαλένθια έβαλε δύσκολα στην Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, αλλά η ομάδα του Πάμπλο Λάσο τα κατάφερε και πήρε τη νίκη που ήθελε διατηρώντας τη θέση της στην κορυφή της κατάταξης με αυτό το τελικό 83-77.

Η Ρεάλ βρισκόταν ακόμη υπό τη "σκιά" του Final Four της Βιτόρια, ενώ η Βαλένθια από την πλευρά της έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι σκληρό καρύδι και πως έχει βρει τον παλιό καλό της εαυτό. Πήρε πρώτη ένα σημαντικό προβάδισμα (14-25, 10') με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν για τα καλά στη δεύτερη περίοδο, όπως δείχνει και το επιμέρους 29-13, το οποίο τους έδωσε και το προβάδισμα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια (43-38).

Οι "πορτοκαλί" προσπάθησαν, έμειναν κοντά στο σκορ, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το παρκέ. Πρώτος σκόρερ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το βάθος στο ρόστερ των Μαδριλένων, ήταν ο Τζεφ Τέιλορ με 16 πότνους. Ο Κοσέρ με 13 πόντους ακολούθησε, ενώ Τόμπκινς και Φερνάντεθ πρόσθεσαν 11 και 10 αντίστοιχα. Ο Φακούντο Καμπάτσο είχε 4 πόντους, αλλά και 7 ασίστ, ενώ από 7 ριμπάουντ είχαν οι Ράντολφ και Ταβάρες και 9 ο Αγιόν.

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς με double double (13π, 10ρ) ήταν ο κορυφαίος της Βαλένθια. Ο Ουίλ Τόμας πρόσθεσε 12 πόντους και από 11 μέτρησαν οι Σαν Εμετέριο, Βαν Ρόσομ και Λαμπεϊρί.

(ACB Photo / A. Villalba)

Πάντως μετά το παιχνίδι το δικό τους... σόου έδωσαν δύο πρώην παίκτες: Ο Λούθιο Ανγκούλο και ο Σιταφά Σαβανέ.

Η βαθμολογία μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ