28.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Τέταρτος σε φανέλες ο Γιάννης και… το brand name του Κάρι! (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να «σαρώνει»... και εμπορικά, καθώς είναι μεταξύ των κορυφαίων παικτών σε πωλήσεις φανέλας, ενώ ο Στεφ Κάρι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν είναι στην κορυφή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι... οποιοδήποτε όνομα στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια και οι αριθμοί, για το ότι αποτελεί ένα brand name της λίγκας, είναι ενδεικτικοί. Σε σημερινή (17/4) δημοσίευση της ίδιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηγέτης των Μπακς βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των παικτών, με τις περισσότερες πουλημένες φανέλες στο όνομά τους την φετινή σεζόν, σε άλλη μία διάκριση, εμπορική αυτή την φορά, για τον Έλληνα «αστέρα».

Συγκεκριμένα, ο «Giannis» βρίσκεται στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, μπροστά από παίκτες όπως ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο Τζόελ Εμπίντ, ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Μπεν Σίμονς. Οι αθλητές αυτοί δεν αναφέρονται τυχαία, καθώς συμπληρώνουν την προαναφερθείσα δεκάδα.

Μεταξύ άλλων στοιχείων, εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι η εμπορική αξία του Στεφ Κάρι συνεχίζει να είναι στα «ουράνια». Κι αυτό, διότι ο «άσος» των Ουόριορς παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο παίκτης με τις περισσότερες φανέλες που έχουν πουληθεί στο όνομά του, με την φήμη του να είναι πάντα υψηλή, παρότι στην ομάδα του υπάρχουν κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες, με τον Κέβιν Ντουράντ να έχει προστεθεί το καλοκαίρι του 2016. 

Τον Κάρι ακολουθούν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο «KD», ενώ αξίζει να αναφερθεί, ότι μόνο οι «Πολεμιστές» έχουν δύο παίκτες μέσα στην πρώτη δεκάδα, στοιχείο εξίσου σημαντικό, που φανερώνει την εξαιρετική τους δουλειά, σε επίπεδο μάρκετινγκ και προώθησης. Ύστερα από αυτούς τους πρώτους τρεις, φιγουράρει ο... δικός μας, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

The Top 10 Most Popular NBA Jerseys based on NBAStore.com sales since the beginning of the 2017-18 NBA season!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ