19.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Τέσσερα εισιτήρια στον αέρα για το Κόπα ντελ Ρέι

Ένα από τα μεγάλα ραντεβού του ισπανικού μπάσκετ αρχίζει να... σχηματίζεται σε μια από τις πλέον συναρπαστικές χρονιές. Με μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να απομένει, μόλις τέσσερις ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο Copa Del Rey. Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπασκόνια και εσχάτως η Ουνικάχα Μάλαγα έκλεισαν θέση και άλλες έξι διεκδικούν τις τέσσερις τελευταίες.

Οι ομάδες που θα παλέψουν για τις τρεις θέσεις είναι η Ιμπεροστάρ Τενερίφη, που έχει το μεγάλο προβάδισμα αν νικήσει, αφού βρίσκεται και στο +78, η Βαλένθια, η Μανρέσα, η Μπανταλόνα, η Σαραγόσα. Μανρέσα, Μπανταλόνα και Σαραγόσα τις λες και εκπλήξεις του πρωταθλήματος, αφού τα τελευταία χρόνια βρίσκονται συχνά πυκνά στις τελευταίες θέσεις. Και υπάρχει και η θέση του οικοδεσπότη. Μια θέση που θα παιχθεί ανάμεσα στην Φουενλαμπράδα που έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα με 6-10 και στην Εστουδιάντες που βρίσκεται στο 5-11, μια και το Copa Del Rey θα φιλοξενηθεί στην Μαδρίτη.

Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι σίγουρα στο γκρουπ των τεσσάρων δυνατών. Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσουν η μία την άλλη στην 17η αγωνιστική, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μανρέσα, η Ουνικάχα Μάλαγα την Ομπραντόιρο, η Ιμπεροστάρ Τενερίφη την Φουεναμπράδα, η Βαλένθια την Μπρεογάν, η Μπανταλόνα παίζει με την Σαν Πάμπλο Μπούργος, η Σαραγόσα με την ΜόραΜπανκ Ανδόρρα και η Εστουδιάντες με την Γκιπουζκόα. Στην αναμονή λοιπόν για μία ακόμη αγωνιστική, ώστε να φιξαριστούν και οι οχτώ ομάδες που θα πάρουν μέρος σε μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες γιορτές όχι μόνο του ισπανικού, αλλά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ