30.9 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τέρμα τα γκάζια από την ΤΣΣΚΑ!

Η ΤΣΣΚΑ δεν αφήνει το πόδι από το γκάζι στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας, παρά την δεδομένη της πρωτιά στην κατάταξη. Σήμερα πέρασε κυριαρχώντας από την... δίπλα γειτονιά, την έδρα της Χίμκι και η νίκη της με 90-73  αφήνει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με λίγες πιθανότητες για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας.

Ενα εξάλεπτο κοίταξε η Χίμκι στα μάτια την ΤΣΣΚΑ. Το 15-16 σε εκείνο το σημέιο έγινε 17-29 στο δεκάλεπτο με τον Βέστερμαν να παίρνει τη σκυτάλη από Χίγκινς και Χάντερ και να ηγείται ενός σερί 13-2. Η ΤΣΣΚΑ έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, στο 18' έφτασε την υπέρ της διαφορά στους 20 πόντους, 31-51 και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 37-53 με την ΤΣΣΚΑ να έχει 17 ασίστ, να υπερτερεί με 17-9 στα ριμπάουντ και να έχει υποχρεώσει τους αντιπάλους σε 11 λάθη.

Η Χίμκι έδειξε μια αντίδραση μέσω άμυνα στην τρίτη περίοδο, μείωσε μέχρι 55-62 στο 27', το δεκάλεπτο ήταν 58-68 όμως στην τελευταία περίοδο πήρε μπρος και ο Σέρχι για την ΤΣΣΚΑ που ανέβασε και πάλι την διαφορά στα ύψη και εφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην επικράτηση.  

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ: Ο Οθέλος Χάντερ ήταν ο πρώτος χρονικά από τους πολλούς πρωταγωνιστές που είχε η ΤΣΣΚΑ στον αγώνα. Σκέπασε τα δύο καλάθια και ήταν ο θεμελιωτής της μεγάλης διαφοράς που πηρε από νωρίς η ομάδα του.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΤΣΣΚΑ έλεγξε απόλυτα τα ριμπάουντ με τελικό απολογισμό 33 έναντι 21 της Χίμκι, ενώ έφτασε και σε εύκολα καλάθια όπως μαρτυρά ο εντυπωσιακός αριθμός των 27 ασίστ!

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ