15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Σκορδίλης, κοντά σε Κακλαμανάκη το Περιστέρι!

Ο Γάιος Σκορδίλης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι. Η διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν στάθηκε δυνατό να καλυφθεί κι έτσι αποφασίστηκε να μην ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Το Περιστέρι πάντως κινείται γρήγορα για την απόκτηση του αντικαταστάτη του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του basketa.gr, έχει προσεγγίσει τον Δημήτρη Κακλαμανάκη!

Ο 26χρονος σέντερ όλα δείχνουν ότι δεν θα μείνει στην ΑΕΚ, στο συμβόλαιό του με την οποία είχε option για ανανέωση για ένα χρόνο ακόμα. Όμως λέγεται ότι ο ίδιος εξέφραζε το τελευταίο διάστημα επιφυλάξεις για το ρόλο που είχε στην ομάδα, ήθελε δηλαδή να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με αυτόν που πήρε τη φετινή σεζόν παίζοντας πίσω από τους Σλότερ και Γκραντ. Κανείς στην Ένωση δεν μπορούσε να του εγγυηθεί κάτι τέτοιο κι έτσι φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να φύγει.

Με το Περιστέρι λέγεται ότι έχει κάνει προχωρημένες επαφές και είναι πολύ πιθανό σύντομα να συμφωνήσει μαζί του και να ενταχθεί στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν. 

Κατά τα λοιπά, η φημολογία σχετικά με επερχόμενη συμφωνία του Περιστερίου με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη επιμένει, όπως επιμένει και το Περιστέρι να την διαψεύδει κατηγορηματικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ