26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος ο Καστρίτης απ’ τον Άρη, πάει ολοταχώς για Ηρακλή

Ο Άρης δεν θα μείνει τελικά έξω από το “γαϊτανάκι” αλλαγών στους πάγκους της Basket League. Πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Καστρίτης διεμήνυσε στον Δημήτρη Γουλιέλμο ότι δεν θα συνεχίσει στο “τιμόνι” της ομάδας αφού δεν πείστηκε από όσα του είπε νωρίτερα σε μία άλλη επικοινωνία τους, τόσο για την υπάρχουσα κατάσταση, όσο και για τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν.

 


Ο 37χρονος τεχνικός περίμενε για περισσότερο από ένα μήνα μία κίνηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης αλλά τελικά, όταν έγινε -με δική του πρωτοβουλία- η επαφή, αντιλήφθηκε ότι δεν θα ήταν εύκολη η συνεργασία. Άλλωστε και ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν έδειξε ιδιαίτερη θέρμη στο ζήτημα της παραμονής του Καστρίτη, κάτι που πιστοποιείται από την πλήρη απουσία επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα.

 


Έτσι ο Καστρίτης μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του -το σενάριο “Ηρακλής”, στην περίπτωση που οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Κώστα Μέξα, “παίζει” δυνατά στη Θεσσαλονίκη αφού - ενώ ο Άρης θα πρέπει να βρει τον διάδοχο του. Με τα δεδομένα που υπάρχουν όμως αυτή τη στιγμή, το θέμα προπονητή είναι αυτό που έχει τη μικρότερη σημασία.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ